Θετικός για Τσέλσι ο Σιμεόνε

Θοδωρής Βασίλης
Θετικός για Τσέλσι ο Σιμεόνε

bet365

Ανοικτός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι το καλοκαίρι είναι ο Ντιέγκο Σιμεόνε σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ.

Η προπονητολογία στην Τσέλσι έχει ξεκινήσει για τα καλά με τους «μπλε» να αναζητάνε τον άνθρωπο που θα αναλάβει το καλοκαίρι να επαναφέρει τον σύλλογο στον δρόμο των επιτυχιών.

Ένα όνομα που ακούστηκε από την πρώτη στιγμή είναι αυτό του Ντιέγκο Σιμεόνε ο οποίος έχει κάνει πράγματα και θαύματα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Σύμφωνα με την Daily Mail ο Αργεντινός τεχνικός δεν είναι αρνητικός στο να αναλάβει την Τσέλσι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας ο Σιμεόνε έχει στείλει μήνυμα στους ανθρώπους της Τσέλσι ότι για να αναλάβει θα πρέπει να έχει τον απόλυτο λόγο στις μεταγραφές και μάλιστα ότι θα πρέπει να γίνοθυν αρκετές για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο.

Τη Μάλαγα φιλοξενεί η Ατλέτικο Μαδρίτης για την 16η αγωνιστική της La Liga. Σε απόδοση 1.75 στην Interwetten η νίκη των Μαδριλένων.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, το γεγονός ότι ο «Τσόλο» δεν μιλάει αγγλικά δεν θα αποτελέσει πρόβλημα, αφού ήδη ο βοηθός του Χέρμαν Μπούργος έχει μάθει ενώ και ο ίδιος θα μπορούσε σε μικρό χρονικό διάστημα μέσω μαθημάτων να μιλάει αγγλικά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα