Ρανιέρι: «Στόχος ακόμη οι 40 βαθμοί»

Gazzetta team
Ρανιέρι: «Στόχος ακόμη οι 40 βαθμοί»

bet365

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι αρνήθηκε να μιλήσει για τίτλο, τονίζοντας ότι μετά τους 40 βαθμούς, η Λέστερ θα μπορεί να αναθεωρήσει τους στόχους της.

«Υπήρχε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα απόψε. Χωρίς αυτήν είμαστε μία κανονική ομάδα. Με τον κόσμο όμως να μας σπρώχνει αλλάζουμε. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, αλλά πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι» δήλωσε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός, προσθέτοντας: «Είπα στους παίκτες μου να πάρουμε πέντε ακόμη βαθμούς και είμαστε ασφαλείς. Νομίζω ότι με αυτόν τον στόχο ξεκινήσαμε τη σεζόν. Όταν φτάσουμε τους 40 βαθμούς θα μπορούμε να κοιτάξουμε τον επόμενο στόχο. Είναι μαγικές οι στιγμές αλλά πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά γιατί δεν θέλουμε να ξυπνήσουμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε το όνειρο με τον κόσμο μας».

Θα κάνει την έκπληξη η Λέστερ στη φετινή Premier League; Σε απόδοση 13.00 στην Novibet να κατακτήσουν οι «αλεπούδες» τον τίτλο.

Ο προπονητής των Foxes, αναφέρθηκε και στα της αναμέτρησης: «Παίξαμε φανταστικά για περίπου μία ώρα και στα τελευταία 30 λεπτά υποφέραμε αρκετά, αλλά παίζαμε με τους πρωταθλητές. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εμφάνισή μας, ήμασταν συμπαγείς και προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε μέχρι το τέλος. Όταν παίζουμε με ταχύτητα και μία-δύο επαφές συγχρονίζοντας τις κινήσεις μας, αυτή είναι η δύναμή μας. Οι παίκτες πιστεύουν ο ένας στον άλλο και βοηθούν ο ένας τον άλλο. Μόνο έτσι μπορείς να κερδίσεις τους πρωταθλητές».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα