Μπόρνμουθ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1

Μπόρνμουθ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1

bet365

Αυτή η Γιουνάιτεντ δεν μπορεί! Η ομάδα του Φαν Χάαλ ήταν τραγική και αμυντικά, γνώρισε εφιαλτική ήττα από τη νεοφώτιστη Μπόρνμουθ (1-2), η οποία έχασε μεγάλες ευκαιρίες για περισσότερα γκολ!

Εφιαλτική εβδομάδα για τη Γιουνάιτεντ, αφού μετά τον αποκλεισμό σοκ από τη συνέχεια του Champions League ήρθε και το χαστούκι από τη Μπόρνμουθ! Η νεοφώτιστη έκανε... πλάκα στην αδύναμη να αντιδράσει Μάντσεστερ και θα μπορούσε η νίκη της (2-1) να έρθει ακόμα πιο εύκολα! Βαρέλα, ΜακΝερ, Μπλιντ και Τζάκσον υπέπεσαν σε πολλά λάθη, ο Φαν Χάαλ προέβη σε τραγικές επιλογές και η διαφορά από την κορυφή άνοιξε ακόμα περισσότερο (στο -6 από τη Σίτι). Μπορεί οι απουσίες να αποτελούν ελαφρυντικό για τη Μάντσεστερ, ωστόσο η έλλειψη πλάνου, αυτοματισμών, πάθους είναι στοιχεία που μαρτυρούν πως ο Ολλανδός τεχνικός... κάτι δεν κάνει καλά!

«Αν θέλουμε να κερδίσουμε την Μάντσεστερ πρέπει να ξεπεράσουμε σε απόδοση το ματς με την Τσέλσι» τόνισε ο κόουτς, Χάουι και οι παίκτες του μια εβδομάδα μετά τον θρίαμβο στο Λονδίνο έδειξαν μέσα στο γήπεδο πως με αυτό το πάθος δύσκολα θα κινδυνεύσουν με υποβιβασμό! Ο Χάρι Αρτερ βίωσε μέσα στην εβδομάδα ένα τραγικό γεγονός, τον θάνατο του μωρού του, ωστόσο ζήτησε από τον προπονητή να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του! Ο Ιρλανδός ήταν εξαιρετικός, όπως και οι συμπαίκτες του που του αφιέρωσαν το μεγάλο τρίποντο.


Η Μπόρνμουθ έγινε η 4η νεοφώτιστη ομάδα που κερδίζει στην ίδια δεζόν Τσέλσι και Γιουνάιτεντ (Νότιγχαμ, Ντέρμπι και Σάντερλαντ το έχουν καταφέρει). Oσον αφορά την επίθεση της Μάντσεστερ, Ρούνεϊ, Ντεπάι και Μαρσιάλ έχουν σημειώσει 19 τέρματα φέτος, την ώρα που ο Τσιτσαρίτο στη Λεβερκούζεν έχει βρει ήδη τον δρόμο προς τα δίχτυα 17 φορές...


Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί η νεοφώτιστη, αφού μόλις στο 2' άνοιξε το σκορ! Ο Στάνισλας έστησε τη μπάλα στο... κόρνερ και με απίθανη εκτέλεση νίκησε τον Ντε Χέα για το 1-0! Τρία λεπτά αργότερα η Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να απαντήσει, αλλά ο Μπόρουτς με απίθανη διπλή επέμβαση νίκησε Φελαϊνί και ΜακΝερ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα, ανέλαβαν τον έλεγχο και στο 18' έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία. Ο Στάνισλας έκανε το μοναδικό του λάθος στο ματς βγάζοντας τον Μαρσιάλ σε θέση βολής, αλλά το πλασέ του Γάλλου ήταν... τραγικό! Στο 22' ο Ντε Χέα κράτησε την ομάδα του στο ματς σε τετ α τετ με τον Στάνισλας και δυο λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση! Ο Ντεπάι κατέβασε υπέροχα, έκανε το πλασέ, ο Μπόρουτς έδιωξε, αλλά ο Φελαϊνί παλικαρίσια την έσπρωξε στα δίχτυα! Στο 30' ο Λίνγκαρντ τραυματίστηκε και ο Φαν Χάαλ... ξέχασε ακόμα μια φορά τον Γιάνγκ κι εμπιστεύθηκε θέση στον Περέιρα!

Πολύ δυνατό το ξεκίνημα της Μπόρνμουθ και σε ένα λεπτό (54') αποκάλυψε την τραγική αμυντική λειτουργία της αντιπάλου. Ο Φράνσις ανενόχλητος έκανε την κούρσα, αλλά το σουτ έδιωξε σε κόρνερ ο Ντε Χέα. Στην εξέλιξή της, ο Κινγκ αμαρκάριστος έστειλε πολύ εύκολα τη μπάλα στα δίχτυα! Αντίδραση της Μάντσεστερ; Καμία... Αντίθετα, η Μπόρνμουθ θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο τέρμα. Ο Μάρεϊ μπήκε στο ματς και δυο φορές έκανε άνω - κάτω την άμυνα της Γιουνάιτεντ, αλλά δεν βρήκε στόχο. Ο Πάουελ που πήρε τη θέση του Φελαϊνί δεν έκανε απολύτως τίποτα, ενώ οι Βρετανοί αναρωτιούνται τι συνέβη στο 90' και ο Φαν Χάαλ πέρασε στο ματς τον Τζόουνς! Τρομερά πράγματα...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα