Νόριτς - Έβερτον 1-1

Gazzetta team
Νόριτς - Έβερτον 1-1

bet365

Η Εβερτον προηγήθηκε, έχασε πολλές ευκαιρίες να καθαρίσει το ματς, δεν το έκανε και το... πλήρωσε, αφού η Νόριτς απέσπασε ισοπαλία 1-1!

Η παράδοση στο Κάροου Ρόουντ συνεχίστηκε και η Νόριτς έμεινε αήττητη στα ραντεβού της με την Εβερτον! Τι και αν τα «Ζαχαρωτά» έχασαν πολλές ευκαιρίες, παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 και την τελευταία φορά που θυμούνται να κερδίζουν... χάνεται κάπου στο 2004!

Η Νόριτς μπήκε δυνατά στο ματς, πήρε τον έλεγχο, αλλά η Εβερτον ήταν εξαιρετική στο ανασταλτικό κομμάτι, κατάφερε να κλείσει τους διαδρόμους και να παίρνει μέτρα στο γήπεδο! Ετσι, στο 15' ήρθε το γκολ για τα Ζαχαρωτά! Ο Ντεουλοφέου έβγαλε τη σέντρα και ο Λουκάκου με κεφαλιά πέτυχε το 1-0! Μάλιστα, έγινε ο πρώτος παίκτης του συλλόγου που σκοράρει σε έξι διαδοχικά ματς στην Πρέμιερ Λιγκ! Οι φιλοξενούμενοι πήραν τα πάνω τους, έβαλαν τη Νόριτς στην περιοχή της και με καλή κυκλοφορία άρχισαν να απειλούν! Ο Κονέ στο 19' και ο Κλέβερλι στο 30' βρέθηκαν σε θέση βολής, αλλά δεν μπόρεσαν να διπλασιάσουν το σκορ!

Η Εβερτον πίεζε και στο 36' βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ, αλλά ο Λουκάκου δεν πλάσαρε ψύχραιμα! Στο 39' οι φιλοξενούμενοι είχαν την καλύτερη φάση, αλλά η προσπάθεια του Μπέινς κατέληξε στο δοκάρι! Η Νόριτς αδυνατούσε να αντιδράσει, αλλά οι παίκτες της Εβερτον... αδυνατούσαν να σκοράρουν, όπως έγινε και στο 44' με τον Λουκάκου!

Οι παίκτες του Μαρτίνθε δεν... καθάρισαν το ματς και το πλήρωσαν στο 47', όταν ο Χούλαχαν από κοντά πέτυχε το 1-1. Η Νόριτς πήρε τα πάνω της, είχε καλή κυκλοφορία και θα μπορούσε με τον Χούλαχαν να πετύχει ακόμα ένα γκολ, κάτι όμως που δεν έγινε. Το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα και σίγουρα η Εβερτον πρέπει να ρίξει βάρος στην τελική προσπάθεια....

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα