Χειρουργήθηκε στον ώμο ο Ρόχο

Χειρουργήθηκε στον ώμο ο Ρόχο

Κώστας Ζάλιαρης
Χειρουργήθηκε στον ώμο ο Ρόχο

bet365

Σε επέμβαση στον δεξιό ώμο υποβλήθηκε ο Μάρκος Ρόχο, με το χρονικό διάστημα της απουσίας του από τα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παραμένει αβέβαιο...

Ο Αργεντινός μπακ που έχει αντιμετωπίσει προβλήματα με τους ώμους του, υπέστη εξάρθρωση στον δεξιό ώμο πριν από λίγες μέρες σε προπόνηση στο «Κάρινγκτον» και όπως έκανε ο ίδιος γνωστό σήμερα με φωτογραφία που ανάρτησε στη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, Instagram, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και πλέον αναρρώνει.

Με τον τραυματισμό και του Ματέο Νταρμιάν στο παιχνίδι με τη Βόλφσμπουργκ το βράδυ της Τρίτης, προκαλείται ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα για τα μετόπισθεν της Γιουνάιτεντ, ενώ, το χρονικό διάστημα της απουσίας του Ρόχο παραμένει αβέβαιο και αδιευκρίνιστο.

Ο Ολυμπιακός δίνει μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Champions League με την Αρσεναλ και η Vistabet σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στον αγώνα.

Ενδεχομένως να μπορεί να κάνει μια εκτίμηση ο Λουίς Φαν Χάαλ στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ενόψει του παιχνιδιού με τη Μπόρνμουθ για τη 16η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα