Στόουκ - Μάντσεστερ Σίτι 2-0

Gazzetta team
Στόουκ - Μάντσεστερ Σίτι 2-0

bet365

Mεγάλη ομάδα στο Μπριτάνια ήταν... μόνο η Στόουκ, έπαιξε μεγάλη μπάλα, επικράτησε 2-0 της Σίτι και οι Πολίτες κινδυνεύουν να χάσουν την κορυφή!

Στόουκ ομαδάρα, κάνει τρελά πράγματα στο Νησί! Μετά την πρόκρισή της στα ημιτελικά του League Cup, οι παίκτες του Μαρκ Χιουζ έριξαν στο καναβάτσο και τη Σίτι παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Το α' 45λεπτο ήταν για... σεμινάριο και η τριπλέτα Σακίρι - Αρναούτοβιτς - Μπόγιαν έκανε σμπαράλια κάθε αμυντικό πλάνο του Πελεγκρίνι! Η ομάδα του Μπριτάνια παρατάχθηκε με επιθετικό τον Ισπανό, ο οποίος φρόντισε να κάνει άνω - κάτω τους Οταμέντι, Ντεμικέλις. Σούπερ ο Αρναούτοβιτς, βρέθηκε μια ανάσα από το... χατ τρικ! Η Στόουκ βρέθηκε στην 7η θέση, ενώ οι Πολίτες κινδυνεύουν να πέσουν στην 4η!

Ορεξάτη μπήκε η Στόουκ στο ματς, ο Μπόγιαν άνοιγε διαδρόμους, ο Σακίρι δημιουργούσε ρήγματα και η Σίτι ήταν ανίκανη να ανιδράσει. Φερνάντο και Φερναντίνιο δεν μπορούσαν να κλείσουν χώρους, η Στόουκ ήταν φουλ επιθετική και στο πρώτο τέταρτο βρέθηκε να προηγείται 2-0. Στο 7' από ωραία σέντρα του Ελβετού, ο Αρναούτοβιτς χώθηκε στο κέντρο της άμυνας και με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 1-0! Στο 15' ήρθε το δεύτερο χτύπημα για τους Πολίτες! Εντυπωσιακή μπαλιά του Σακίρι, ο Μπόγιαν άφησε πανέξυπνα και ο Αρναούτοβιτς σημείωσε το 2-0! Την τελευταία φορά που η Σίτι γύρισε ματς με δυο γκολ στην πλάτη ήταν τον Φλεβάρη του 2005 κόντρα στη Νόριτς!

Η... κατάρα δεν έσπασε, μιας και οι παίκτες του Πελεγκρίνι ήταν εγκλωβισμένοι! Ο Μπλάτλαντ στο 41' νίκησε τον Κολάροφ και κάπου εκεί ήρθε το... τέλος για τη Μάντσεστερ! Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο τέρμα στο 45', ο Μπόγιαν έβγαλε ιδανικά στον Αρναούτοβιτς, αλλά ο Αυστριακός έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι! Ιενάτσο, Χεσούς Νάβας και Ντελφ δεν μπόρεσαν να κάνουν τη διαφορά. Αντίθετα, Μπόγιαν και Αρναούτοβιτς έχασαν μοναδική διπλή ευκαιρία για ένα τρίτο γκολ στο 53'! Σακίρι και Μπόγιαν είχαν δυο καλές ευκαιρίες να σκοράρουν, όμως τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα