Λίβερπουλ... έξι αστέρων (vid)

Λίβερπουλ... έξι αστέρων (vid)

Gazzetta team
Λίβερπουλ... έξι αστέρων (vid)

bet365

Η Λίβερπουλ του Κλοπ... τρελαίνει το Νησί! Εντυπωσιακοί οι «κόκκινοι» διέλυσαν τη Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις» με 6-1 και βρέθηκαν στα ημιτελικά του League Cup. Ντέρμπι μόνο στον... Τελικό.

Η Λίβερπουλ του Γίργκεν Κλοπ συνεχίζει την ξέφρενή της πορεία και νέο θύμα της η Σαουθάμπτον! Οι «κόκκινοι» έκαναν εξαιρετική εμφάνιση στο Σεντ Μέρις, διέλυσαν 6-1 τους «Αγίους» και βρέθηκαν στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ! Με 15 γκολ, τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία εκτός έδρας, το σχέδιο του Κλοπ πάει περίφημα! Η ταχύτητα στην επίθεση ήταν ξανά το κύριο χαρακτηριστικό της επίθεσης και πλέον όσα βλέπουν οι φίλοι των «κόκκινων» είναι... μόνο έργο του Γερμανού τεχνικού! Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 1' με γκολ του Μανέ, αλλά με κορυφαίους τους Στάριτζ, Οριζί έκανε μια τρελή ανατροπή! Ο πρώτος με δυο γκολ σε πέντε λεπτά (25' και 39') έδωσε το προβάδισμα στους κόκκινους. Τη σκυτάλη πήρε ο Οριζί και με γκολ στο 45' και το 68' έδωσε διαστάσεις θριάμβου! Ο Αϊμπ στο 73' πέτυχε το 5-1 και στο 86' ο Βέλγος ολοκλήρωσε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με χατ τρικ! Αυτή ήταν η 90η φορά στην ιστορία των κόκκινων που πετυχαίνουν σε ματς έξι ή περισσότερα γκολ!

Τα ζευγάρια των ημιτελικών!

Η κληρωση των ημιτελικών δεν έβγαλε το μεγάλο ντέρμπι και Λίβερπουλ - Σίτι μπορούμε να δούμε μόνο στον τελικό! Η Μάντσεστερ θα αντιμετωπίσει την Εβερτον και οι «κόκκινοι» τη Στόουκ, με το πρώτο ραντεβού να είναι στις 4 Ιανουαρίου!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα