Θέλει Μίλερ η Τσέλσι

Γιώργος Καραμάνος
Θέλει Μίλερ η Τσέλσι

bet365

Ο Ντιέγκο Κόστα λογικά έχει θέμα με τους Μπλε και ο Ζοσέ Μουρίνιο αναζητά τον αντικαταστάτη του. Μόνο που ο Γερμανός επιθετικός είναι από πανάκριβος έως... δεν πωλείται!

Το πρόσφατο περιστατικό με τον Ντιέγκο Κόστα και τον Ζοσέ Μουρίνιο, σε συνδυασμό με το ντεφορμάρισμα του πρώτου, έχει πυροδοτήσει την μεταγραφολογία αναφορικά με την γραμμή κρούσης της Τσέλσι. Αυτή τη φορά στην κουβέντα μπήκε και το όνομα του Τόμας Μίλερ. Ο Γερμανός επιθετικός αρέσει στον Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά το θέμα είναι πρώτον ότι δεν πωλείται και δεύτερον ότι εάν η Μπάγερν έδινε τη συναίνεση της, θα το έκανε για ένα τεράστιο ποσό.

Σίγουρα πάντως το κλίμα είναι βαρύ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για τον Ντιέγκο Κόστα, για τον οποίο ακούγεται ότι μπορεί να μπει πωλητήριο ακόμα και για τον Γενάρη, ενώ ο ίδιος φέρεται να θέλει να επιστρέψει στην Ατλέτικο. Εκεί ανοίγει άλλη κουβέντα που εμπλέκι και τον Αντουάν Γκριεζμάν. Σίγουρα πάντως τα πράγματα δεν είναι καλά για τον Βραζιλιάνο και τους Μπλε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα