«Μαύρος» Νοέμβρης και φόβος ενόψει Ολυμπιακού

Κώστας Ζάλιαρης
«Μαύρος» Νοέμβρης και φόβος ενόψει Ολυμπιακού

bet365

Μόλις δύο βαθμούς κατάφερε να πάρει η Άρσεναλ μέσα στον Νοέμβρη, αποτυγχάνοντας να πάρει εκτός έδρας νίκη, χάνοντας επιπλέον σημαντικές μονάδες ενόψει... Φαλήρου.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πλέον «Another day at the office...» για τον Αρσέν Βενγκέρ που καταστάσεις στις οποίες δέχεται αυστηρή κριτική και γίνεται αποδέκτης του εκνευρισμού των οπαδών, είναι μάλλον συνηθισμένες για τον Αλσατό.

Οι «κανονιέρηδες» έμειναν στο 1-1 απέναντι στη Νόριτς στο «Κάροου Ρόουντ», με αποτέλεσμα να μείνει πλέον στο -2 από την κορυφή της βαθμολογίας, αλλά πολύ περισσότερο, «πόνεσε» που θα χρειαστεί για το επόμενο διάστημα να φτιάξει ο Αλσατός κόουτς τα πλάνα του δίχως τους Σάντι Καθόρλα, Αλέξις Σάντσες και Λοράν Κοσιελνί.

Και οι τρεις αποχώρησαν τραυματίες, με τον κόουτς της Άρσεναλ να παραδέχεται ότι εμπεριείχε ρίσκο (παρά τις “καθαρές” εξετάσεις) η χρησιμοποίηση του Χιλιανού, τον οποίο αρχικά σκεφτόταν να ξεκουράσει και κατέληξε να αγωνιά πλέον για το χρονικό διάστημα που δεν θα τον έχει στη διάθεσή του. Μέσα στον Νοέμβρη, λοιπόν, η ομάδα του Λονδίνου πανηγύρισε μόλις μια νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και αυτή ήταν το 3-0 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που τη διατήρησε ζωντανή στην υπόθεση διεκδίκησης της πρόκρισης στη φάση των «16».

Η Vistabet σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στο ματς της Νάπολι με την Ιντερ για τη Serie A.

Στα υπόλοιπα ματς ηττήθηκε με το βαρύ 5-1 από τη Μπάγερν στο Μόναχο, έμεινε στο 1-1 με την Τότεναμ στο «Έμιρεϊτς», ηττήθηκε με κάτω τα χέρια και με ανατροπή από τη Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς» με σκορ 2-1 και τώρα ήρθε η ισοπαλία με τη Νόριτς.

Αν υπολογίσουμε και τα τρία εκτός έδρας ματς που έδωσε η ομάδα μέσα στον Οκτώβριο, καταγράφεται και η τριάρα που έφερε τον αποκλεισμό από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, πέρα από τις νίκες επί των Γουότφορντ (3-0) και Σουόνσι με το ίδιο σκορ.

Οι εκτός έδρας επιδόσεις της Άρσεναλ προκαλούν τεράστια ανησυχία, την οποία συμμερίζονται και οι οπαδοί, με την αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον οποίο θα κριθεί η πρόκριση στο «Γ. Καραϊσκάκης», να είναι πλέον πολύ κοντά και το κλίμα να είναι πολύ μακριά από το ιδανικό...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα