Αυτά συμβαίνουν μόνο στο Χόλιγουντ!

Gazzetta team
Αυτά συμβαίνουν μόνο στο Χόλιγουντ!

bet365

Μόλις πριν τρεισήμισι χρόνια έπαιζε ακόμα στις ερασιτεχνικές κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου. Αυτό πάντως που έχει συμβεί στη φετινή σεζόν με τον Τζέιμι Βάρντι που δεν ειναι παιδάκι αλλα 28 χρόνων, είναι χωρις προηγούμενο.

Τώρα έχει δικό του ένα ρεκόρ που δεν μπορούσαν να πάρουν από τον Ρούντ Φαν Νιστελρόι κυνηγοι της κλάσης του Σίρερ του Ανρί, του Όουεν, του Ρούνει, του Ντρογκμπά και του Τόρες!

Είναι μία ιστορία που θα μπορούσε να γράψει, πιθανως, ενας ευφάνταστος σεναριογράφος στο Χόλιγουντ! Είναι από εκείνα τα πράγματα που ( οι κάπως μεγαλύτερης ηλικίας θα με καταλάβετε) διαβάζαμε παιδιά στα περιοδικά όπως ο Μπλέκ ή σχετικά κόμικ που έγραφαν για κάποιο παιδί που ανακαλυπτε τα μαγικα παπούτσια σε μία αποθήκη και μολις τα φορούσε γινόταν σούπερ σκόρερ!

Bonus έως και 100 ευρώ σου προσφέρει η Vistabet για κάθε κερδισμένο στοίχημα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ζωή όμως έχει αυτή την απίθανη εμμονή να μετατρέπει τα πιο τρελά και τα πιο ακραία όνειρα σε πραγματικότητα. Ο Βαρντι πέρσι απέναντι στη Γιουναιτεντ πέτυχε το πρωτο γκολ του στην Πρεμιερ Λιγκ σε εκεινο το απίθανο 5-3 με το οποίο οι "αλεπούδες" ειχαν ανατρέψει το 1-3 μεσα σε εικοσι λεπτα αλλα μετα ελάχιστοι θα θυμούνται πως δεν σκόραρε ξανα για άλλους έξι μήνες!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου του Χρήστου Σωτηρακόπουλου για τον Τζέιμι Βάρντι στο england365.gr

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα