Γουέστ Χαμ - Γουέστ Μπρομ 1-1

Gazzetta team
Γουέστ Χαμ - Γουέστ Μπρομ 1-1

bet365

Η Γουέστ Χαμ ήταν καλύτερη, προηγήθηκε, αλλά για τέταρτο διαδοχικό ματς δεν κατάφερε να κερδίσει, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Γουέστ Μπρομ!

Φωτοβολίδα; Η Γουέστ Χαμ αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ, δεν κατάφερε γι ακόμα μια φορά να αποσπάσει τη νίκη, παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στη Γουέστ Μπρομ! Τέταρτο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη για τα «Σφυριά», αν και άξιζαν κάτι περισσότερο!

Πολύ δυνατό ξεκίνημα για τη Γουέστ Χαμ, πήρε τον έλεγχο με το... καλημέρα, πίεσε και έβαλε την αντίπαλο στην περιοχή της. Σακό και Μόουζες ήταν απειλητικοί, όμως ο Μέιχιλ έδιωξε τους κινδύνους. Ωστόσο, στο 17' ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Μάουρο Ζαρατε με υπέροχη εκτέλεση φάουλ έδωσε προβάδισμα στη Γουέστ Χαμ και παράλληλα ακόμα μεγαλύτερη ώθηση. Ο σκόρερ ήταν ο κινητήριος μοχλός, σε δυο περιπτώσεις βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Απειλητικός ήταν και ο Σακό, ωστόσο του έλειπε η ουσία από την τελική προσπάθεια.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε, αφού στο 50' η Γουέστ Μπρομ έφερε το ματς στα ίσα με αρκετή δόση τύχης, καθώς ο Ριντ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, αλλά ο Λάμπερτ δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Αντριαν! Η παρουσία του Γέλαβιτς έκανε πιο επιθετική τη Γουέστ Χαμ στο τελευταίο τέταρτο, όμως το γκολ δεν ήρθε...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα