Μουρίνιο εναντίον Ντρογκμπά!

Μουρίνιο εναντίον Ντρογκμπά!

Μουρίνιο εναντίον Ντρογκμπά!

bet365

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν έκρυψε την ενόχληση του για την δήλωση του Ντιντιέ Ντρογκμπά περί έλλειψης προσωπικοτήτων στην Τσέλσι!

Οι άριστες σχέσεις ανάμεσα σε Μουρίνιο και Ντρογκμπά δοκιμάζονται μετά τις δηλώσεις του Ιβοριανού για την τωρινή κατάσταση στην Τσέλσι αλλά και την άμεση απάντηση του Special One.

O 37χρονος φορ, ο οποίος αυτή την εποχή κυκλοφορεί την αυτοβιογραφία του ρωτήθηκε για την φετινή πορεία της Τσέλσι τονίζοντας πως: «η ομάδα είχε μεγάλα ονόματα, μεγάλους παίκτες και μεγάλες προσωπικότητες. Τώρα έχει απομείνει μόνο ο Τζον Τέρι και θα πρέπει και άλλοι παίκτες να αναπτύξουν παρόμοια προσωπικότητα».

Οι παραπάνω δηλώσεις δεν... ενθουσίασαν τον Μουρίνιο, ο οποίος απάντησε στον πρώην παίκτη του.

«Όταν μιλάς επειδή θέλεις να πουλήσεις βιβλία, δεν διαβάζω. Δεν διαβάζω. Μου αρέσουν οι καλές συνεντεύξεις. Μου αρέσουν οι συνεντεύξεις από σπουδαίους τύπους όπως ο Ντιντιέ με καλούς δημοσιογράφους, εφημερίδες και τηλεόραση.

Αυτό όμως δεν είναι συνέντευξη. Έγινε για να πουλήσει βιβλία. Δεν με απογοητεύει. Ήταν απλά η πραγματικότητα. Ήταν μόνο και μόνο για να πουλήσει βιβλία. Μπορώ να αναλύσω τη συνέντευξη του Ντιντιέ με ευχαρίστηση, όχι όμως τον Ντιντιέ να πουλάει βιβλία».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα