Ανανέωσε ο Γουόλτερς

Gazzetta team
Ανανέωσε ο Γουόλτερς
Ο επιθετικός της Στόουκ, Τζον Γουόλτερς, θα μείνει στο κλαμπ για ακόμα 2.5 χρόνια.

Ο 32χρονος είχε απορρίψει την προηγούμενη πρόταση της Στόουκ, η οποία είχε με τη σειρά της απορρίψει την πρόταση του 1.5 εκατ. λιρών της Νόριτς το καλοκαίρι. Τελικά οι δύο πλευρές τα βρήκαν και όπως ανακοινώθηκε, ο Ιρλανδός διεθνής θα μείνει στο κλαμπ μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Ο Γουόλτερς αποκτήθηκε το 2010 από την Ιπσουιτς και φέτος έχει πετύχει 2 γκολ σε 7 ματς στην Premier League.

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα της Στόουκ με την Τσέλσι, ο Γουόλτερς υπέγραψε νέο συμβόλαιο. Σε απόδοση 4.20 στη Vistabet η νίκη των Potters κόντρα στους «μπλε».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.