Βενγκέρ: «Ηθελε Αρσεναλ ο Πεπ»

Γιώργος Καραμάνος
Βενγκέρ: «Ηθελε Αρσεναλ ο Πεπ»
Ο Αλσατός κόουτς αποκάλυψε ότι μία μία φορά κι ένα καιρό είχε φτάσει κοντά στο να πάρει στο Λονδίνο τον ποδοσφαιριστή Γκουαρδιόλα.

Στη συνέντευξη τύπου για το σημαντικό ματς στο Μόναχο με τη Μπάγερν, ο Αρσέν Βενγκέρ μεταξύ άλλων έκανε και μία αποκάλυψη για τον αντίπαλο του στους πάγκους. Για την ακρίβεια είπε ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήθελε να βρεθεί στην Αρσεναλ, αλλά φυσικά όχι για να... φάει την θέση του Αλσατού κόουτς. Για πιο παλιά ήταν η κουβέντα:

«Ηταν νομίζω 30 ή 31 ετών. Συναντηθήκαμε στο σπίτι του στη Βαρκελώνη. Θα άφηνε τη Μπαρτσελόνα και εγώ τον ήθελα στην Αρσεναλ. Ηθελε κι εκείνος μου είπε. Και ξαφνικά έμαθα ότι πήγε να παίξει στην Ιταλία»!

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.