Κλοπ: «Δεν είμαι ο Ιησούς»

Κλοπ: «Δεν είμαι ο Ιησούς»

Κλοπ: «Δεν είμαι ο Ιησούς»

bet365

Γνωστός για τις ατάκες του, ο Γίργκεν Κλοπ ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι Ιησούς Χρηστός και συνιστά υπομονή για να έρθουν οι επιτυχίες στη Λίβερπουλ.

Με την άφιξη του Γίργκεν Κλοπ στο Μέρσισαϊντ, έχει επανέλθει ο ενθουσιασμός στις τάξεις της Λίβερπουλ. Ο Γερμανός τεχνικός είναι έτοιμος να πετύχει με τους «reds» αλλά συνιστά ηρεμία και υπομονή, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να περπατήσει στο νερό όπως ο Ιησούς, αλλά είναι έτοιμος να βουτήξει σ' αυτό.

«Αν θέλετε παρουσιάστε μα σαν τον Ιησού, αλλά την επόμενη μέρα θα πείτε "όχι, δεν μπορεί να περπατήσει πάνω στο νερό", τότε θα έχουμε πρόβλημα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν υπόσχεται θαύματα στους φίλους της Λίβερπουλ, αλλά σκληρή δουλεία. Θα κάνει ντεμπούτο στην έδρα της Τότεναμ με το διπλό να βρίσκεται στο 2.90 στη Vistabet.

Δεν μπορώ να περπατήσω στο νερό. Βουτάω σ' αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο ατακαδόρος Γίργκεν Κλοπ.

«Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω το τριετές συμβόλαιό μου ως δικαιολογία και ύστερα να πούμε "Λοιπόν, τώρα μπορούμε να μεγαλώσουμε", Όχι, θέλω να αλλάξω όσα περισσότερα πράγματα είναι πιθανά, αλλά είναι πραγματικά σημαντικό να έχουμε υπομονή για να πετύχουμε».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα