«Ριζική αλλαγή και βελτίωση με Κλοπ»

«Ριζική αλλαγή και βελτίωση με Κλοπ»

Κώστας Ζάλιαρης
«Ριζική αλλαγή και βελτίωση με Κλοπ»

bet365

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γιοακίμ Βάτσκε για τον Γιούργκεν Κλοπ, τονίζοντας πως μαζί του, η Λίβερπουλ θα είναι... άλλη ομάδα.

Ο πρώην κόουτς των Βεστφαλών φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κόκκινους» ώστε να διαδεχθεί τον Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο και στον σύλλογο του Ντόρτμουντ, άπαντες πιστεύουν στις ικανότητές του και θέλουν να τον δουν να πετυχαίνει στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Είναι εξαιρετικός προπονητής, έχει τη νοοτροπία που χρειάζεται μια μεγάλη ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα βελτιώσει κάθε ποδοσφαιριστή αυτής της ομάδας. Είναι δεδομένο ότι θα επιδείξει κάτι πολύ καλύτερο με τη δουλειά του.

Ήταν πραγματικά μεγάλη ευχαρίστηση που τον είχαμε στην ομάδα μας. Δεν ξερω αν τελικά θα υπογράψει στη Λίβερπουλ ή σε κάποια άλλη ομάδα, αλλά οι προπονητικές του ικανότητες τον κάνουν έναν από τους καλύτερους. Εξάλλου, η Λίβερπουλ ως προς τη δομή της και τη σχέση με τους οπαδούς, θα του θυμίζει τη Ντόρτμουντ...» είπε ο Βάτσκε για τον Κλοπ με τον οποίο συνεργαζόταν μέχρι τον περασμένο Μάιο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα