Στο τραπέζι Κλοπ – Λίβερπουλ

Στο τραπέζι Κλοπ – Λίβερπουλ

Gazzetta team
Στο τραπέζι Κλοπ – Λίβερπουλ
Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αναμένεται να καθίσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας η Λίβερπουλ και ο Γίργκεν Κλοπ, ενώ οι Κόκκινοι έχουν ήδη κάνει και διερευνητική επαφή με την πλευρά του Αντσελότι.

Μετά τη απομάκρυνση του Μπρένταν Ρότζερς από το «τιμόνι» της ομάδας, η Λίβερπουλ αναζητά άμεσα τον αντικαταστάτη του, στην περίοδο της διακοπής της αγωνιστικής δράσης της Premier League. Πρώτο φαβορί σύμφωνα με τους Βρετανούς είναι ο Γίργκεν Κλοπ, ενώ υποψήφιος είναι και ο Κάρλο Αντσελότι, που επίσης δεν προπονεί κάποια ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το SkySports, η Λίβερπουλ φαίνεται πως θα συζητήσει εντός της εβδομάδας με τον Γερμανό τεχνικό, ο οποίος είναι ο βασικός υποψήφιος για τη θέση στον κόκκινο πάγκο, μιας και η δουλειά του στη Ντόρτμουντ την περασμένη επταετία, έχει δημιουργήσει το προφίλ που αναζητούν στο Μέρσεϊσαϊντ για τον προπονητή που θα διαδεχθεί τον Ρότζερς.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.