Επίσημη στήριξη στον Μουρίνιο

Επίσημη στήριξη στον Μουρίνιο

Κώστας Ζάλιαρης
Επίσημη στήριξη στον Μουρίνιο

bet365

Με ανακοίνωσή της, η Τσέλσι τοποθετήθηκε επίσημα για το μέλλον του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο, ξεκαθαρίζοντας πως υπάρχει απόλυτη στήριξη προς τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές.

Οι διοικούντες τους «μπλε» προφανώς και περίμεναν να ... περάσει η μπόρα μετά την ήττα από τη Σαουθάμπτον, το απόγευμα του Σαββάτου, να ηρεμήσει η κατάσταση μετά τα δημοσιεύματα και τον... τυφώνα των σεναρίων της Κυριακής και σήμερα, ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται:

«Θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι στηρίζουμε τον προπονητή, ο Ζοσέ συνεχίσει στον πάγκο και απολαμβάνει την απόλυτη εμπιστοσύνη μας.

Θα ανακάμψει η Τσέλσι στους επόμενους αγώνες; Η Vistabet προσφέρει σε απόδοση 21.00 να κατακτήσουν οι «μπλε» τη φετινή Barclays Premier League.

Όπως είπε και ο ίδιος, τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι αυτά που θα θέλαμε και η εικόνα της ομάδας πρέπει να βελτιωθεί. Ωστόσο, θεωρούμε ότι ο Ζοσέ είναι ο κατάλληλος προπονητής για την ομάδα και μπορεί να αλλάξει την κατάσταση. Έχει το κατάλληλο υλικό για να τα καταφέρει».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα