Τέλος ο Ρότζερς από τη Λίβερπουλ!

Τέλος ο Ρότζερς από τη Λίβερπουλ!

Τέλος ο Ρότζερς από τη Λίβερπουλ!

bet365

Η ισοπαλία στο Γκούντισον Παρκ ήταν το τελευταίο ματς του Ρότζερς στη Λίβερπουλ, η οποία και του έδειξε την πόρτα της εξόδου! Φαβορί ο Κλοπ για τους «Κόκκινους».

Είναι γεγονός! Ο προπονητής με το 2ο καλύτερο ποσοστό νικών της Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ (51.6%) αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας! Η ισοπαλία στο Γκούντισον Παρκ ήταν το τελευταίο του ματς με τους «Κόκκινους» και πλέον αναζητείται ο αντικαταστάτης του. Το ξεκίνημα της Λίβερπουλ απογοητευτικό, μόλις 3 νίκες και στη 10η θέση της βαθμολογίας, κάτι που ανάγκασε τη διοίκηση να προβεί άμεσα στην απόλυσή του.


«Η Λίβερπουλ ανακοινώνει την απόλυση του Μπρένταν Ρότζερς» τονίζεται στην ανακοίνωση! Ο Βορειοιρλανδός βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας τον Ιούνιο του 2012 και λίγο έλεψει να στεφθεί πρωταθλητής!

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Μπρένταν Ρότζερς για την προσφορά του και του εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή του. Παρά το γεγονός πως ήταν μια δύσκολη απόφαση, πιστεύω πως ήταν η κατάλληλη στιγμή, ώστε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Φιλοδοξίες μας είναι να φέρουμε στο Ανφιλντ νίκες και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η αναζήτηση για έναν νέο τεχνικό είναι σε εξέλιξη και ελπίζουμε να κάνουμε ένα αποφασιστικό ραντεβού για να τον κλείσουμε έγκαιρα» τόνισαν σε κοινή τους δήλωση οι ισχυροί άνδρας, Τομ Βέρνερ και Μάικ Γκόρντον. Πρώτο φαβορί είναι ο Γίργκεν Κλοπ, ο οποίος πριν λίγες ημέρες είχε δηλώσεις πως προτεραιότητά του είναι να εργαστεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα