Σουόνσι - Τότεναμ 2-2

Γιώργος Καραμάνος
Σουόνσι - Τότεναμ 2-2

bet365

Με δύο υπέροχες εκτελέσεις φάουλ ο Ερικσεν ισοφάρισε (δις) τη Σουόνσι και χάρισε στους Spurs έναν βαθμό που έμοιαζε χαμένος.

Η Τότεναμ το τελευταίο διάστημα μοιάζει να έχει βελτιωθεί. Ωστόσο, εκεί που κάνει τη ματσάρα και διαλύει τη Μάντσεστερ Σίτι, εκεί βρίσκεται να κυνηγάει δύο φορές στο σκορ τη Σουόνσι. Στο «Λίμπερτι» οι Κύκνοι προηγήθηκαν με την κεφαλιά του Αγιού (16') και το αυτογκόλ του Κέιν (31') που έκανε στραβοκλωτσιά μετά από κόρνερ.

Αμφότερες όμως τις φορές εμφανίστηκε ο Κρίστιαν Ερικσεν για να δώσει τη λύση στους Λονδρέζους, που δεν μπορούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά σε ανοικτό γήπεδο. Ο Δανός μεσοεπιθετικός επιβεβαίωσε με εμφατικό τρόπο το πόσο σπεσιαλίστας είναι στα φάουλ. Με δύο υπέροχες εκτελέσεις (27', 65') έσωσε τουλάχιστον το βαθμό για τους Spurs που δυσκολέυονται να αποκτήσουν σταθερότητα στις εμφανίσεις τους.

* Από το ντεμπούτο του στην Premier League τον Σεπτέμβριο του 2013, κανείς άλλος δεν έχει βάλει περισσότερα φάουλ στο Νησί (6)!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα