Μαζική διαμαρτυρία στην Premier League!

Θάνος Σαρρής
Μαζική διαμαρτυρία στην Premier League!

bet365

Οπαδοί από όλους της συλλόγους της Premier League θα ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί με εκείνους από 10 ομάδες της Championship, προκειμένου να ακουστεί η φωνή τους για τις τιμές των εισιτηρίων.

Πρόσφατη έρευνα ανέδειξε ότι οι 53.76 λίρες που καλείται να πληρώσει κατά μέσο όρο ο οπαδός στην Αγγλία είναι η υψηλότερη τιμή στον κόσμο. Οπαδοί αρκετών ομάδων, όπως η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Σίτι, έχουν εκφράσει και στο παρελθόν με διαμαρτυρίες την αντίδρασή τους στην πολιτική των ομάδων τους, ωστόσο αυτή τη φορά, η κίνηση θα είναι μαζική.

Αίτημα των οπαδών είναι να υπάρξει «ταβάνι» στις 20 λίρες για όλα τα κλαμπ και πρόθεση του κόσμου είναι να δείξουν τον προβληματισμό τους με πανό σε όσο το δυνατόν περισσότερα γήπεδα. Υπάρχουν ωστόσο φόβοι ότι κάποιες ομάδες θα εμποδίσουν την ανάρτηση των πανό. Η Άστον Βίλα, για παράδειγμα, επιτρέπει μόνο εκείνα που είναι υποστηρικτικά προς το σύλλογο.

Από την Championship, στο κάλεσμα έχουν ανταποκριθεί οι οπαδοί της Νότιγχαμ Φόρεστ, της Λιντς, της Μπέρμιγχαμ, της ΚΠΡ, της Χαλ, της Μπόλτον, της Μίντλεσμπρο, της Ρέντινγκ, της Κάρντιφ και της Μπρίστολ Σίτι.

Σύμφωνα με έρευνα της FSF (Football Supporters Federation) η αύξηση στα τηλεοπτικά της Premier League θα επέτρεπε στις ομάδες να αυξήσουν τα κέρδη τους, ακόμα κι αν αποφάσιζαν να γεμίζουν τα γήπεδά τους χωρίς αντίτιμο!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα