Ψήφισε Αγγλία ο Αϊμπ

Ψήφισε Αγγλία ο Αϊμπ

Γιώργος Καραμάνος
Ψήφισε Αγγλία ο Αϊμπ
Ο Τζόρντον Αϊμπ επέλεξε οριστικά να αγωνιστεί με τα Λιοντάρια και να αρνηθεί την πρόσκληση της Νιγηρίας, της χώρας των προγόνων του.

Με καταγωγή από τη Νιγηρία ο Τζόρντον Αϊμπ έγινε αυτές τις μέρες πεδίο διαμάχης μεταξύ της χώρας των προγόνων του και της χώρας όπου γεννήθηκε. Ο εκλέκτορας της Νιγηρίας, ο παλιός θρύλος Σάντεϊ Ολίσε προσπάθησε πολύ να τον πείσει να επιλέξει τους Αετούς, αλλά τελικά ο μέσος της Λίβερπουλ διάλεξε να παραμείνει πιστός στην Αγγλία.

«Είναι ωραία να παίζεις για τη χώρα που γεννήθηκες. Εκανα την επιλογή μου και αισθάνομαι καλά με αυτό», ήταν η εξήγηση του 19χρονου ήδη διεθνή με όλα τα μικρά κλιμάκια των Λιονταριών. Ο Ρόι Χόντσον πάντως ήδη σκέφτεται να τον καλέσει και στους Ανδρες, ενώ πρόσφατα έπαιξε και με τις Ελπίδες.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.