Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Super League

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Super League

bet365

Η 3η αγωνιστική συνεχίζεται με άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις όπως ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητος - Skoda Ξάνθη, Παναιτωλικός-Πανθρακικός και Πανιώνιος-Παναθηναϊκός.

Η 3η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται σήμερα με τέσσερις αναμετρήσεις.

Το πρόγραμμα ξεκινάει με το ματς ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ στις 16:00, συνεχίζεται με τα ματς Ατρόμητος - Skoda Ξάνθη και Παναιτωλικός - Πανθρακικός και ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Πανιώνιος-Παναθηναϊκός.

Η Ενωση μετά την ισοπαλία (χωρίς σκορ) στα Πηγάδια θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να φτάσει στους επτά βαθμούς.

Φυσικά, το έργο της κόντρα στον ΠΑΣ μόνο εύκολο δεν είναι. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη δεν έρχεται στην Αθήνα για... τουρισμό και αναμένεται να το αποδείξει και εντός αγωνιστικού χώρου. Το 3-1 επί του ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική δίνει την... ώθηση στην ομάδα της Ηπείρου για... μεγάλα πράγματα και σήμερα.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δέλλας δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ύστερα από καιρό ο Μάνταλος είναι στην 20άδα, όπως κι ο Κορδέρο.

Από την άλλη, ο ΠΑΣ έχει στην αποστολή του 18 παίκτες με τον Πετράκη να μην έχει κάποιο... πονοκέφαλο.


Ο Ατρόμητος υποδέχεται την Skoda Ξάνθη στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν το τρία στα τρία, ενώ από την άλλη οι Ακρίτες έχουν δύο ισοπαλίες.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει όλα του τα «όπλα» στη διάθεσή του, όπως εξάλλου κι ο Λουτσέσκου που δεν έχει κάποιο... πονοκέφαλο.


Ο Παναιτωλικός την ίδια ώρα, φιλοξενεί τον Πανθρακικό. Μετά το διπλό στην Τρίπολη, η ομάδα του Αγρινίου θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη.

Ο Ρόκα, από την πλευρά του, έχει δύο ήττες στα πρώτα δύο ματς, με την χρονιά να μην ξεκινάει με καλό τρόπο. Ωστόσο, θέλει να δει από τους παίκτες του να κάνουν αυτά που τους ζήτησε και να φτάσουν στην έκπληξη,

Ο Πόντες είδε τους Καμαρά, Κόρσιενς, Κωνσταντινόπουλο να κάνουν ατομικό και έτσι δεν τους συμπεριέλαβε στην αποστολή, όπως και τον Ντιέγκο Μπεχαράνο που δεν υπολογίζεται για το ματς της Κυριακής. Για τον Πανθρακικό μεγάλο πρόβλημα αποτελεί η απουσία του Ίγκορ.


Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος πέρυσι είχε πάρει ισοπαλία (1-1) στην έδρα του από το «τριφύλλι» και φέτος η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θα επιδιώξει το κάτι παραπάνω, απέναντι στους «πράσινους» που έχουν ξεκινήσει με το απόλυτο και θέλουν να διευρύνουν το σερί τους.

Η Vistabet επιστρέφει τα λεφτά σου, αν σκοράρει ο Μπεργκ το πρώτο γκολ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο.

Για την ομάδα της Πλατείας, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ενώ ο Γιάννης Αναστασίου έχει τις γνωστές απουσίες των Κλωναρίδη, Λουντ, Βέμερ, Σάντσεθ, αλλά και αυτή του Εσιέν. Ωστόσο, ο Τριανταφυλλόπουλος επιστρέφει στην αποστολή.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

12/9

Καλλονή - Αστέρας Τρίπολης 1-1
Βέροια - ΠΑΟΚ 0-3
Ολυμπιακός - Πλατανιάς 3-1

13/9

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (16:00)
Ατρόμητος-Skoda Ξάνθη (18:15)
Παναιτωλικός-Πανθρακικός (18:15)
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός (20:30)

14/9

Ηρακλής-Λεβαδειακός (19:30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα