«Πόλεμος» για ντε Χέα

Gazzetta team
«Πόλεμος» για ντε Χέα

bet365

Δεν λέει να ηρεμήσει το κλίμα ανάμεσα σε Ρεάλ και Γιουνάιτεντ, μετά από όσα έγιναν με τον Νταβίντ ντε Χέα, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να μιλά για ντροπή και τους Άγγλους να κάνουν λόγο για αδεξιότητα.

Σε πόλεμο ανακοινώσεων και δηλώσεων έχει εξελιχθεί η μη ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νταβίντ ντε Χέα στη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν έχασε την ευκαιρία να «καρφώσει» ξανά τη Γιουνάιτεντ, κάνοντας λόγο για ντροπή και έλλειψη εμπειρίας.

Πέρεθ: «Είναι ντροπή»

«Το είπαν για να είναι εντάξει με τον κόσμο τους και μόνο» είπε ο πρόεδρος των Μερένγκες για τη θέση της Γιουνάιτεντ περί έφεσης, προσθέτοντας: «Το είπαν απλά για να πουν ότι μας το προσέφεραν, αλλά εμείς το αρνηθήκαμε. Αλλά τα χαρτιά έφτασαν αργότερα. Ήταν εκπρόθεσμα. Τα στείλαμε στη λίγκα έτσι κι αλλιώς. Μιλήσαμε με τον πρόεδρο και έναν διευθυντή της UEFA, αλλά είδαμε ότι είναι απίθανο. Η προσφορά τους να μας βοηθήσουν ήταν από κάποιον δίχως εμπειρία.

Δεν πιστεύω ότι είχαν κακές προθέσεις. Νομίζω ότι απλά έλειπε η εμπειρία. Μας έχει συμβεί και εμάς δύο χρόνια πριν με τον Κοεντράο και στην Αθλέτικ Μπιλμπάο με τον Ερέρα. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο παραπάνω από μία φορά και βλέπεις όλες τις συμφωνίες που προσπάθησαν να κάνουν το καλοκαίρι και δεν προχώρησαν, κανείς μπορεί να πει ότι είναι μία νέα ομάδα χωρίς εμπειρία.

Ήταν ντροπή αυτό που έγινε. Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν, αλλά δεν καταλαβαίνουμε γιατί τους πήρε οκτώ ώρες να τσεκάρουν τα συμβόλαιο ή γιατί δεν ξεκίνησαν τις συζητήσεις νωρίτερα από 12 ώρες πριν το τέλος της προθεσμίας. Σε μισή ώρα συμφωνήσαμε για όλα. Τους στείλαμε τα χαρτιά στις 13.30 και τους πήρε οκτώ ώρες να τα επιστρέψουν. Δεν νομίζω ότι έγινε με κακία. Πιθανώς ήταν πολύ απασχολημένοι, αλλά ένα πράγμα που μπορείς να κάνεις σε μία ώρα τους παίρνει οκτώ. Εμείς, η Ρεάλ και η FIFA έχουμε αποδείξεις, αλλά δεν θέλουμε να τις δημοσιοποιήσουμε».

«Αδέξια η Ρεάλ»

Οι δηλώσεις του Πέρεθ δεν έμειναν αναπάντητες, αφού οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ με σύντομη ανακοίνωσή τους, έκαναν λόγο για αδεξιότητα.

«Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους και η FA είναι έτοιμη να στηρίξει τη θέση μας για το ότι τα έγγραφα ήταν στην ώρα τους. Η Ρεάλ φαίνεται να θέλει να τραβήξει την προσοχή μακριά από τη δική της αδεξιότητα αυτό το καλοκαίρι. Μας αρέσει να κατηγορούμε τους άλλους, αλλά αν κάτι γλιστρήσει από τα χέρια σου και μέσα στα δίχτυα, η ευθύνη είναι δική σου» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα