Merci Γιουνάιτεντ!

Merci Γιουνάιτεντ!

Γιώργος Καραμάνος
Merci Γιουνάιτεντ!

bet365

Η μικρούλα Les Ulis ευχαριστεί την Μάντσεστερ, καθώς από την μεταγραφή του Αντονι Μαρσιάλ θα εισπράξει 350.000 και θα περάσει άνετα για πέντε χρόνια.

Την Les Ulis προφανώς δεν την γνωρίζει κανείς. Ωστόσο, το τελευταίο διήμερο έχει γίνει διάσημη, καθώς από εκεί ξεκίνησε την καριέρα του ο Αντονι Μαρσιάλ. Ο 19χρονος που έγινε η ακριβότερη μεταγραφή U-20 όλων των εποχών θα βοηθήσει άθελα του την ομάδα, όπου από το 2001 έως το 2009 έμαθε να κλοτσάει το τόπι.


Ο Μαρσιάλ (μέση) πιτσιρικάς στην Les Ulis

Στην ομάδα αυτή που αγωνίζεται στα τοπικά, θα δοθει ως... τροφεία το 0,75% από τα 50 εκατ. ευρώ που πλήρωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Μονακό. Αυτό μεταφράζεται σε 350.000 ευρώ. «Για μας αυτό είναι το πραγματικό μάννα εξ ουρανού. Με αυτά τα χρήματα θα περάσουμε άνετα τις πέντε επόμενες σεζόν μας. Ευχαριστούμε τη Μάντσεστερ», δήλωνε χαρούμενος ο μάνατζερ της Les Ulis, Μαμαντού Νιακιτέ.

Το φοβερό είναι από την ίδια ομάδα είχαν ξεκινήσει την καριέρα τους ως πιτσιρικάδες οι Τιερί Ανρί, Πατρίς Εβρά και Γιάγια Σανόγκο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα