Εκπληξη με Αντόνιο η Γούεστ Χαμ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Τον 25χρονο Αγγλο μεσοεπιθετικό, Μάικλ Αντόνιο από τη Νότιγχαμ Φόρεστ αγόρασαν τα Σφυριά.
Σε μία αναπάντεχη κίνηση προχώρησε η Γουέστ Χαμ, που πλήρωσε 9,6 εκατ. ευρώ για να αγοράσει παίκτη από την Championship. Πιο συγκεκριμένα αγόρασε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ τον Μάικλ Αντόνιο. Ο 25χρονος Αγγλος μεσοεπιθετικός υπέγραψε για τέσσερα χρόνια με τα Σφυριά, που προφανώς εκτίμησαν την ικανότητα του και στο σκοράρισμα. Με 16 γκολ πέρσι ήταν ο πρώτος σκόρερ -από τους μη επιθετικούς- του πρωταθλήματος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.