Σκόρπισε (Χ)αρά και έφυγε... (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Σκόρπισε (Χ)αρά και έφυγε... (vids)

bet365

O Ολυμπιακός στην περίπτωση του Χάρα αφουγκράστηκε και το συναίσθημα του κόσμου που ήθελε με τον τρόπο του την αποχώρηση ενός παίκτη, που πάντως πέρυσι είχε καταλυτικό ρόλο στο Κύπελλο.

Την περασμένη περίοδο σκόρπισε χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού με το γκολ του κατά της ΑΕΚ και την συμβολή του στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Ακόμα και έτσι όμως ο Φράνκο Χάρα αποδείχθηκε ανεπαρκής για τον πειραϊκό σύλλογο και αποχώρησε για να πάρει την θέση του ο Ιντέγιε Μπράουν. Και η πραγματικότητα είναι πως λίγοι οπαδοί των πρωταθλητών τα έβαψαν... μαύρα με την επισημοποίηση του... διαζυγίου με τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό.

Για την ακρίβεια έγινε το ακριβώς αντίθετο. Ήταν και κάτι το οποίο συνυπολόγισαν στον Ολυμπιακό για την τελική απόφαση. Το... πουλέν του Βίτορ Περέιρα, που έπιασε Λιμάνι για να κάνει την διαφορά αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό με συγκομιδή 6 γκολ σε 17 αγώνες πέρυσι και φέτος. Τα πιο σημαντικά του τέρματα βέβαια τα είχε βάλει στο Κύπελλο. Ο Χάρα βέβαια από πέρυσι είχε ακούσει τα... εξ αμάξης. Αμφισβητήθηκε ίσως πιο έντονα από ποτέ στην καριέρα του.

Άκουσε γιούχα από την εξέδρα και όχι μία φορά... Και όμως εξελίχθηκε στον ποδοσφαιριστή που... καθάρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου για τον Ολυμπιακό. Το δικό του γκολ στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ στην ρεβάνς των δύο ομάδων είναι που δίνει τη νίκη - πρόκριση στον Ολυμπιακό. Είναι το 0-1 λίγο πριν την διακοπή της αναμέτρησης μετά την είσοδο των οπαδών της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο. Αναλογιστείτε μόνο το τι θα συνέβαινε εάν γινόταν η... έκπληξη και οι Πειραιώτες έμεναν εκτός της συνέχειας από την Ένωση που σημειωτέον έπαιζε πέρυσι στην Β' κατηγορία...

Ποιές θα ήταν οι συνέπειες και ποιά η επόμενη μέρα. Στο Κύπελλο σκόραρε και κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στα ημιτελικά αλλά ήταν και ο παίκτης που άνοιξε τον δρόμο για την κούπα στον μεγάλο τελικό με την Ξάνθη. Ήταν εκείνος που αξιοποίησε στο έπακρο την... ασίστ του Μπέρτου για να κάνει το 1-0 και να διασπάσει έτσι την άμυνα των Ακριτών. Ο ίδιος δεν ήθελε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και το... πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ουσιαστικά τον... λάβωσε η αναποτελεσματικότητά του στην επίθεση. Παίκτης περιοχής που δεν σκοράρει συχνά πάντα κινδυνεύει σε μία ομάδα. Ο Χάρα εκτός από το απρόοπτο που είχε πέρυσι όταν μία προσωπική του μίνι... περιπέτεια (σ.σ. είχε χτυπήσει το παιδί του) τον είχε αφήσει εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ σίγουρα θα έχει να θυμάται τα τέρματά του αλλά και τις καλές στιγμές που πέρασε με τον φίλο του, Τσόρι, καθώς και τους άλλους Ισπανόφωνους στην Ελλάδα.
Θυμίζουμε πως για την αγορά του Χάρα από την Μπενφίκα είχε δαπανηθεί το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ ενώ ο Αργεντίνος είχε αποκτηθεί τον Γενάρη του 2015, κλείνοντας με συμβόλαιο 3,5 ετών. Από αυτό δεν έμελλε να βγάλει ούτε τους 12 μήνες. Ο Φράνκο Χάρα βέβαια εκτός από επιλογή του Βίτορ Περέιρα έκλεισε στον Ολυμπιακό με τις... ευλογίες του Λουτσιάνο Γκαλέτι. Για να φύγει πάντως πήρε όλο του το φετινό συμβόλαιο, επικαλούμενος έλλειψη χρόνου για να βρει την κατάλληλη επιλογή για την συνέχεια της καριέρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα