Στη FIFA το θέμα Καρνέιρο – Μουρίνιο!

Στη FIFA το θέμα Καρνέιρο – Μουρίνιο!

Κώστας Ζάλιαρης
Στη FIFA το θέμα Καρνέιρο – Μουρίνιο!

bet365

Το ζήτημα με την Εύα Καρνέιρο και τον προσωρινό αποκλεισμό της από το ιατρικό τιμ της Τσέλσι τις ημέρες των αγώνων, παίρνει διαστάσεις και θα συζητηθεί στη FIFA!

Ο επικεφαλής της επιτροπής ιατρικού προσωπικού, Μισέλ Ντ'Ογκ, θέλει να συζητηθεί στην Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία το συγκεκριμένο θέμα που έχει απασχολήσει πολύ τον τελευταίο καιρό και έχει εξαφανίσει την ηρεμία από το εσωτερικό των Πρωταθλητών Αγγλίας.

Ο Μισέλ Ντ'Ογκ, θέλει να διευκρινίσει το κατά πόσο οφείλει η FIFA να τοποθετηθεί και να συντάξει συγκεκριμένο κώδικα καθηκόντων και υποχρεώσεων για τα μέλη του ιατρικού επιτελείου κάθε ομάδας, προκειμένου να υπάρχει και η απαραίτητη στήριξη και προστασία.

Υπενθυμίζεται ότι η Εύα Καρνέιρο και ο φυσιοθεραπευτής της Τσέλσι, Τζον Φερν, αντικαταστάθηκαν έπειτα από την πρωτοβουλία τους να τρέξουν στον αγωνιστικό χώρο για να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στον Εντέν Αζάρ, στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της Τσέλσι με τη Σουόνσι για την πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Αυτό που εξόργισε τον Ζοσέ Μουρίνιο, ήταν πως ο ίδιος το θεώρησε αχρείαστο αυτό και η ομάδα του αναγκάστηκε να αμυνθεί για λίγο με εννέα παίκτες (είχε αποβληθεί ο Κουρτουά) μέχρι να ξαναπεράσει στο ματς ο Βέλγος σταρ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα