Νόριτς για Μποκανί...

Νόριτς για Μποκανί...

bet365

Το όνομα του Ντεμερσί Μποκανί είναι στην ερυθρόλευκη λίστα, ωστόσο οι Ουκρανοί τον στέλνουν στη Νόριτς, με τον Ρεμπρόβ να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον!

O Nτεμερσί Μποκανί βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού, ωστόσο η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί. Ομάδες από την Premier League έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και όπως αναφέρουν τα ουκρανικά ΜΜΕ, η Νόριτς είναι διατεθειμένη να δαπανήσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Το θέμα επιβεβαίωσε και ο προπονητής του, Σεργκέι Ρεμπρόβ «Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Ντιναμό, έχει μεγάλη επιθυμία να παίξει στην Αγγλία, όμως αυτό το αποφασίζει ο πρόεδρος της ομάδας». Βέβαια, υπάρχει ένα σημαντικό εμπόδιο για την μεταγραφή του Κονγκολέζου σε κάποια ομάδα και είναι η φυσική του κατάσταση «Για να βρει ρυθμό ο Μποκανί θα χρειαστεί αρκετό καιρό και κανείς δεν μπορεί να του εγγυηθεί ότι θα είναι βασικός. Αν μέχρι το κλείσιμο των μεταγραφών δεν φύγει θα το ξανασκεφτώ. Πρέπει ο ίδιος να το παλέψει πολύ και να δώσει τα πάντα. Ολοι θέλουμε ένα δυνατό Μποκανί».

Οι «ερυθρόλευκοι» ρίχνουν ματιές για επιθετικό, αν και το βλέμμα είναι στραμμένο στον Ερνάνι, ο οποίος είναι κοντά στην έλευσή του στους Πειραιώτες. Οσο για τον Kλαούντιο Πισάρο και σενάρια που τον ήθελαν να απασχολεί τον Ολυμπιακό, αυτά διαψεύστηκαν από τους Πειραιώτες.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα