Άσχημο χτύπημα για Μαυρία

Κώστας Ζάλιαρης
Άσχημο χτύπημα για Μαυρία

bet365

Μια πολύ βαθιά πληγή εξαιτίας της οποίας διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, αποκόμισε ο Χάρης Μαυρίας στο χέρι, σε ματς της δεύτερης ομάδας της Σάντερλαντ απέναντι στην Τότεναμ.

Ο Έλληνας άσος που επέστρεψε στις «μαυρόγατες» δίχως όμως να έχει κλείσει οριστικά η πόρτα του Παναθηναϊκού, τραυματίστηκε άσχημα σε πολύ άτσαλη πτώση και σύγκρουση που είχε σε διαφημιστική πινακίδα, λίγο πριν την ανάπαυλα της νίκης (1-0) της Σάντερλαντ.

Η Sportingbet προσφέρει 5% bonus σε κάθε κερδισμένο στοίχημα που θα περιλαμβάνει μία αγορά του αγώνα Άρσεναλ – Λίβερπουλ.

Αποχώρησε από το παιχνίδι και διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, ώστε να του γίνουν ράμματα και να κλείσει η βαθιά πληγή. «Ήταν πραγματικά πολύ άσχημη η πτώση του και η πληγή που του άνοιξε ήταν... φρικιαστική» ανέφερε ο τεχνικός των ακαδημιών των «μαυρόγατων», Ρόμπι Στόκντεϊλ, που σε αντίθεση με τον Ντικ Άντβοκατ, στάζει μέλι για τον Χάρη Μαυρία.

«Είναι πραγματικά από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας τόσο στην καλοκαιρινή προετοιμασία, όσο και στο ξεκίνημα της σεζόν στο πρωτάθλημα των ακαδημιών. Είναι κρίμα γιατί ήταν εξαιρετικός και τον περιμένουμε πλέον πίσω όσο γίνεται πιο γρήγορα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα