Bentornato Campionato! (poll)

Bentornato Campionato! (poll)

bet365

Η δράση στη Serie A για τη σεζόν 2015-16 ξεκινάει αυτό το σαββατοκύριακο και το Gazzetta ετοίμασε αφιέρωμα-υπερπαραγωγή για κάθε ομάδα ξεχωριστά.

Επιτέλους! Το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, για εμάς τους κολλημένους, κάνει σέντρα το Σάββατο (22/08) με το Βερόνα - Ρόμα (19:00) και δεν βλέπουμε την ώρα να μπούμε σε ρυθμό campionato. Για πρώτη φορά ύστερα από δέκα χρόνια οι Ιταλοί αποφάσισαν να σπάσουν τα ταμεία για μεταγραφές και πολλά αστέρια από τα μεγάλα πρωταθλήματα πλέον βρίσκονται στην Serie A, που φέτος παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Από τα λίγα... στάνταρ φέτος, είναι ότι η Γιουβέντους, παρά την αποχώρηση σημαντικών παικτών, παραμένει το φαβορί για την κατάκτηση του 5ου σερί Scudetto, με τον Μαξ Αλέγκρι να καλείται να δώσει συνέχεια σε μία χρονιά η οποία είναι πολύ δύσκολο να επαναληφθεί. Από 'κοντά' σταθερά η Ρόμα, η οποία πήρε ρευστό από την... Μίλαν, μπόρεσε να φέρει παίκτες που κάνουν τη διαφορά και πλέον ο Γκαρσία θα έχει ακόμα μία ευκαιρία να κάνει το μπαμ και να πάρει τον τίτλο στην πρωτεύουσα. Νάπολι και Λάτσιο πέρυσι σφάχτηκαν για την 3η θέση και φέτος με προσεκτικές κινήσεις θα είναι ξανά στις διεκδικήτριες για το Champions League, όπως θέλει να είναι και η Μίλαν που για πρώτη φορά μετά από χρόνια αποφάσισε να ξοδέψει.

Εντιν Τζέκο, Μάριο Μάντζουκιτς, Κάρλος Μπάκα, Σάμι Κεντίρα, Ζοάο Μιράντα, Στέφαν Γιόβετιτς, Ζοφρί Κοντογκμπιά είναι μερικά από τα αστέρια που αποκτήθηκαν από τις ιταλικές ομάδες, ενώ σημαντικές ήταν οι εγχώριες μετακινήσεις των Πάουλο Ντιμπάλα, Αλέσιο Ρομανιόλι, Μοχάμεντ Σαλάχ, Αλαν, Σιμόνε Τζάτζα, Αντρέα Μπελότι.

Διαβάστε στα Links που ακολουθούν για κάθε ομάδα ξεχωριστά, ενημερωθείτε από το transfer center για όλο το πάρε-δώσε του καλοκαιριού και ψηφίστε αυτόν που πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το Scudetto. Σούπερ ιταλική χρονιά να έχουμε...!

Γιουβέντους: Αλλαξε για να νικήσει ξανά
Ρόμα: Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία
Λάτσιο: Η χρονιά της επιβεβαίωσης
Φιορεντίνα: Extreme makeover
Νάπολι: Λεφτά στην τράπεζα
Τζένοα: Σε αναζήτηση σταθερότητας
Σαμπντόρια: Το τρελοκομείο της Serie A!
Ιντερ: Ολα για όλα...
Τορίνο: Για το βήμα παραπάνω
Μίλαν: Κοιτάει ξανά ψηλά
Παλέρμο: Η ζωή μετά τον Ντιμπάλα
Σασουόλο: Γίνεται συνήθεια
Ελλάς Βερόνα: Με επίθεση... φωτιά
Κιέβο: Σιγά μην πέσει!
Εμπολι: Και τώρα τα δύσκολα
Ουντινέζε: Αρκεί το νέο «Φρίουλι»;
Αταλάντα: Χρειάζεται Ρέγια και κόσμο
Κάρπι: Ονειρο ζει...
Φροζινόνε: Ισως έχει ένα θαύμα ακόμα
Μπολόνια: Με λεφτά και πλάνο

Follow: George_Kontogeorgis

 

SERIE A Τελευταία Νέα