Στην Τσέλσι ο Πέδρο!

Θοδωρής Βασίλης
Στην Τσέλσι ο Πέδρο!

bet365

Στην Τσέλσι θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Πέδρο. Οι «μπλε» ήρθαν σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα έναντι 30 εκατ. ευρώ και τον άρπαξαν από τα χέρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μπαμ με την απόκτηση του Πέδρο έκανε η Τσέλσι. Οι πρωταθλητές Αγγλίας συμφώνησαν σε όλα με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του διεθνή Ισπανού Πέδρο Ροντρίγκες έναντι του ποσού των 30 εκατ. ευρώ (28 άμεσα και άλλα δύο στο μέλλον) ξεπερνώντας την πρόταση της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ η οποία είχε προσφέρει 25 εκατ. και άλλα πέντε με βάση την επίτευξη στόχων.

Σε απόδοση 4.20 προσφέρει η Mybet το ενδεχόμενο να διατηρήσει τα σκήπτρα στην Barclays Premier League η Τσέλσι.

Μετά την συμφωνία των δύο ομάδων ο Πέδρο ταξίδεψε στο Λονδίνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Πέδρο βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας αφού δεν υπολογιζόταν από τον Λουίς Ενρίκε ως βασική επιλογή και όλα έδειχναν ότι επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τελικά η Τσέλσι μπήκε σφήνα και κατάφερε να κάνει δικό της τον πρώην πλέον άσο της Μπαρτσελόνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα