«10.000.000 ευρώ για Κάμπελ η Παλέρμο»
Η «Gazzetta dello Sport» υποστηρίζει ότι ο Μαουρίτσιο Ζαμπαρίνι έχει πετάξει για το Λονδίνο προκειμένου να συζητήσει με την Αρσεναλ για τον Τζόελ Κάμπελ.
Ο Κοσταρικανός, έχοντας τους Αλέξις Σάντσες, Ντάνι Γουέλμπεκ, Ολιβιέ Ζιρού, Θίο Γουόλκοτ μπροστά του δεν μπορεί να βρει θέση στα σχέδια του Αρσέν Βενγκέρ.
Μετά το δανεισμό του στη Βιγιαρεάλ, προπονείται με την πρώτη ομάδα αλλά θεωρείται απίθανο να τον δούμε στην 11άδα του Αλσατού.
Πάντως, παρόλα αυτά ο μάνατζερ του, Μπατίκα Γιοακίμ δηλώνει ότι ο πελάτης του θέλει να μείνει στους «κανονιέρηδες» τη σεζόν 2015-2016.
«Ανανέωσε με την Αρσεναλ το Γενάρη και μετά το δανεισμό του στη Βιγιαρεάλ πήγε πίσω στο σύλλογο», είπε χαρακτηριστικά στη «La Nacion».
Στην Παλέρμο ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του Ντιμπαλά κι ο Κάμπελ φέρεται να είναι ο νούμερο ένα στόχος του γι αυτή τη θέση. Μάλιστα η «Tutto Sport» τονίζει ότι υπάρχει η πρόθεση να προταθούν 10.000.000 ευρώ για να τελειώνει η υπόθεση θετικά για την ομάδα του ιταλικού νότου.
Από την άλλη, αγγλικά Μέσα θέλουν την Αρσεναλ να δίνει μαζί με λεφτά τον Κάμπελ στον Ολυμπιακό για τον Ρομπέρτο. Ενα θέμα το οποίο έχει προκύψει από χθες, μέσω του δημοσιεύματος της «Μarca».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
