Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Σίτι 0-3 (vid)

Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Σίτι 0-3 (vid)

bet365

Η Σίτι μπήκε... φουριόζα στην Premier League, κυριάρχησε και με δύο γκολ του Τουρέ (ο Κομπανί το άλλο) επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 της Γουέστ Μπρομ.

Οι οιωνοί είναι πολύ καλοί για την Σίτι, καθώς τα τελευταία χρόνια η ομάδα που ξεκινούσε με νίκη βράδυ Δευτέρας, στο τέλος πανηγύριζε και τον τίτλο. Οι πολίτες, λοιπόν, ξεκίνησαν με το δεξί και το έκαναν με στυλ. Εξαιρετική εμφάνιση, γρήγορο ποδόσφαιρο και δίκαιη νίκη με 3-0 απέναντι σε μία ομάδα, που ξέρει να παίζει απέναντι σε ανώτερους αντιπάλους. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιάγια Τουρέ, που ξεκούραστος είναι άλλο επίπεδο και πέτυχε δύο γκολ.

Οι παίκτες του Πελεγκρίνι μπήκαν δυνατά, δεν άφησαν και πολλά περιθώρια στους γηπεδούχους και τελείωσαν από νωρίς το ματς. Το πρώτο γκολ ήρθε με δόση τύχης στο 9', όταν ο Τουρέ έκανε αδύναμο πλασέ από το ύψος της περιοχής και η μπάλα, αφού βρήκε σε Σίλβα και Ντόσον, κατέληξε στα δίχτυα τουΜάιχιλ για το 0-1.

Οι πολίτες είχαν τον απόλυτο έλεγχο στη συνέχεια και δεν απειλήθηκαν ούτε μία φορά στο πρώτο μέρος. Στο 24' ήρθε και το δεύτερο γκολ, όταν ο Τουρέ με υπέροχο πλασέ λίγο έξω από την περιοχή νίκησε ξανά τον Μάιχιλ για το 0-2! Ο Σίλβα ήταν εξαιρετικός, η κυκλοφορία της μπάλας πολύ καλή για τους φιλοξενούμενους, με τους Μπονί (31') και Στέρλινγκ (41') να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες.

Οι παίκτες του Πιούλις προσπάθησαν περισσότερο στην επανάληψη. Ο Γιάκομπ μπήκε στη θέση του ΜακΛιν και έπιασε αμέσως δουλειά, παίζοντας man to man τον Σίλβα. Οι γηπεδούχοι είχαν το καλό τους διάστημα, στο οποίο πίεσαν και πλησίασαν στο γκολ στο 49', όταν η μπάλα πέρασε λίγο άουτ μετά από πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Λάμπερτ. Επιθετικά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν και ήρθε ο Κομπανί να τους αποτελειώσει στο 59'.

Ο Σίλβα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Βέλγος έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Μάιχιλ για το 0-3. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, με τις καλύτερες ευκαιρίες να χάνονται για την Σίτι μέχρι το τέλος. Αγουέρο (89') και Κολάροφ (90+2') πλησίασαν στο 4ο γκολ, όμως αυτό δεν ήρθε ποτέ. Όπως και να έχει, η Σίτι από το... καλησπέρα στην κορυφή της Premier League με πειστική εμφάνιση.

Γουέστ Μπρομ (Τόνι Πιούλις): Μάιχιλ, Τσέστερ, Ντόσον, Λέσκοτ, Μπραντ, Μόρισον, Γκάρντνερ, Φλέτσερ, ΜακΛίν (46' Γιάκομπ), Μπεραΐνο (80' ΜακΜάναμαν), Λάμπερτ (74' Ανιτσέμπε)

Μάντσεστερ Σίτι (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Μανγκαλά, Κολάροφ, Τουρέ (80' Ντεμικέλις), Φερναντίνιο, Νάβας, Σίλβα, Στέρλινγκ (74' Νασρί), Μπονί (63' Αγουέρο)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα