Έναν μήνα νωρίτερα ο Στάριτζ!
Ο φορ των «κόκκινων» δεν κατάφερε να προσφέρει σχεδόν καθόλου στην προσπάθεια της ομάδας την περσινή αγωνιστική περίοδο και τα συνεχή προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν, οδήγησαν τον ίδιο και τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ στην απόφαση να μπει στο χειρουργείο στις αρχές Μαΐου.
Τότε, βάσει και του προγράμματος της αποθεραπείας και της προσοχής με την οποία έπρεπε να χειριστεί ο παίκτης και οι γιατροί την κατάσταση, εκτιμήθηκε πως θα μπορούσε να ξαναπαίξει με την κόκκινη φανέλα από Οκτώβρη.
Όμως, ενημερώθηκε πως τα έχει πάει περίφημα και θα μπορεί σε δύο εβδομάδες να συμμετέχει στις κανονικές προπονήσεις της Λίβερπουλ υπό τις οδηγίες του Μπρένταν Ρότζερς! Καλώς εχόντων των πραγμάτων, από Σεπτέμβρη θα δηλώνει πλέον βροντερό παρών!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.