«Κοντά στην Αστον Βίλα ο Μπερμπάτοφ»

«Κοντά στην Αστον Βίλα ο Μπερμπάτοφ»

«Κοντά στην Αστον Βίλα ο Μπερμπάτοφ»

bet365

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είναι κοντά στο να υπογράψει με την Αστον Βίλα, με τον στενό του φίλο Στίλιαν Πετρόφ να παίζει σημαντικό ρόλο στην κίνηση αυτή.

Η «express» υποστηρίζει ότι ο Μπερμπάτοφ είναι πολύ κοντά στο να ανακοινωθεί από την Αστον Βίλα, που ψάχνει να ενισχύσει την επίθεσή της μετά την πώληση του Μπεντεκέ στην Λίβερπουλ.

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση παίζει ο πολύ καλός του φίλος και πρώην συμπαίκτης του στην εθνική Βουλγαρίας, Στίλιαν Πετρόφ, ο οποίος τον συνέστησε στον Τιμ Σέργουντ.

Μάλιστα, πηγή κοντά στον παίκτη φέρεται να έχει δηλώσει για το θέμα: «Ο Στίλιαν τον ξέρει πολύ καλά. Ξέρει ότι ο Μπερμπάτοφ είναι ακόμη σε κορυφαίας κλάσης επιθετικός και πιστεύει ότι είναι ο κατάλληλος για τη Βίλα. Δεν υπάρχουν πολύ επιθετικοί με αυτή την εμπειρία στην Premier League αυτή τη στιγμή».

Θυμίζουμε ότι το όνομα του Μπερμπάτοφ έπαιξε πολύ έντονα αυτό το καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό, αλλά ο Μάρκο Σίλβα δεν... ψήθηκε με την απόκτησή του και έτσι ο 34χρονος αναζητά την συνέχεια της καριέρας του αλλού.

Οι «χωριάτες» ήδη έχουν ενισχυθεί με τους Κρέσπο και Αγιού, ενώ τελευταία δημοσιεύματα θέλουν να είναι κοντά και στον Αντεμπαγιόρ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα