Οριστική συμφωνία για Σβαϊνστάιγκερ!

Κώστας Ζάλιαρης
Οριστική συμφωνία για Σβαϊνστάιγκερ!

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέσπασε τη συγκατάθεση της Μπάγερν Μονάχου για την απόκτηση του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, με τον Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε να επιβεβαιώνει το «deal» και τους «κόκκινους διαβόλους» να το επισημοποιούν λίγα λεπτά αργότερα!

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να θεωρείται ο Γερμανός μέσος, από τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε πλέον το «deal» ανάμεσα στις δύο εμπλεκόμενες ομάδες, από τα επίσημα χείλη του εκτελεστικού διευθυντή των Βαυαρών, Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε.

Σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στο περιθώριο της πρώτης συγκέντρωσης των παικτών της Μπάγερν για την προετοιμασία ενόψει της επόμενης σεζόν και με την αφορμή που έδωσε η απουσία του «Σβάινι», ο Ρουμενίγκε παραδέχθηκε ότι «υπάρχει δεδομένη συμφωνία με τη Γιουνάιτεντ για τον ποδοσφαιριστή».

Λίγα λεπτά αργότερα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επισημοποίησε κι εκείνη τη συμφωνία, τονίζοντας ότι το μοναδικό που απομένει είναι να περάσει ο παίκτης από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και να υπογράψει!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα, το «deal» έφτασε στα 20 εκατ.ευρώ, ενώ το συμβόλαιο του Σβαϊνστάιγκερ, θα έχει εβδομαδιαίες απολαβές που θα φτάνουν στις 200.000 ευρώ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα