Η παράνοια του Γκασκόιν
Λίγο πριν φτάσει τα 50 χρόνια ζωής (48), ο Πολ Γκασκόιν εξακολουθεί να παλεύει με τα φαντάσματα του. Αυτά περιλαμβάνουν αλκοόλ και drugs. Από τα δεύτερα ο ίδιος ισχυρίστηκε σε συνέντευξη του πως έχει ξεφύγει, από το ποτό ακόμα όχι.
Μάλιστα μιλώντας για την χειρότερη περίοδο της ζωής του, την τοποθέτησε ακρίβως πριν από μία 10ετία, περιγράφοντας τον βαθμό στον οποίο είχε εκτοξευτεί η παράνοια που προκαλούν τα ναρκωτικά:
«Είχα τρελαθεί εντελώς. Επαιρνα κοκαΐνη κάθε μέρα και είχα τρελές εμμονές σε σημείο τρέλας. Θυμάμαι ότι κοιτούσα τον αναπτήρα και νόμιζα ότι με παρακολουθούσαν. Κοιτούσα το ρολόι μου και νόμιζα ότι είχε κοριό και ότι με άκουγαν. Ηταν ένα πανάκριβο ρόλεξ. Και ξέρετε τι έκανα; Το έβγαλα με μανία και το πέταξα από τον 5ο όροφο του ξενοδοχείου»!
Για τους νεότερους που μπορεί να μην γνωρίζουν την ιστορία του, ο Γκάζα υπήρξε ένας εκπληκτικά ταλαντούχος, μα άκρως αυτοκαταστροφικός Αγγλος επιτελικός. Επαιξε σε Νιούκαστλ, Τότεναμ Λάτσιο, αλλά εξαιτίας των καταχρήσεων δεν έκανε δυστυχώς την τρομερή καριέρα που θα μπορούσε.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.