Καλό... χειμώνα λένε στη Γουέστ Χαμ!

Καλό... χειμώνα λένε στη Γουέστ Χαμ!

Κώστας Ζάλιαρης
Καλό... χειμώνα λένε στη Γουέστ Χαμ!

bet365

Τι κι αν το ημερολόγιο δείχνει μόλις 2 Ιουλίου; Τι κι αν στην πλειοψηφία τους οι ομάδες των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων είναι ακόμα σε διακοπές; Η Γουέστ Χαμ, παίζει απόψε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της για τη σεζόν 2015-2016!

Όσο τιμητικό κι είναι για τον λονδρέζικο σύλλογο το γεγονός πως κατάφερε να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή του παρουσία μέσω του Fair Play της UEFA, δεν παύει ν' ανοίγει μπροστά στην ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς έναν πολύ δύσκολο δρόμο, στο ξεκίνημα του οποίου οι ποδοσφαιριστές έχουν ξεκουραστεί ελάχιστα και τα πόδια τους καλά – καλά δεν έχουν συνηθίσει σε αγωνιστικούς ρυθμούς με προπονήσεις μόλις εννέα ημερών.

Το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ για τη σεζόν 2014-2015 ολοκληρώθηκε στις 24/5. Ο Σαμ Άλαρνταϊς ολοκλήρωσε τη θητεία του στον πάγκο της ομάδας και ξεκίνησε αναζήτηση για τον επόμενο, με στόχο την αλλαγή επιπέδου.

Ο Σλάβεν Μπίλιτς, που στην ποδοσφαιρική του καριέρα φόρεσε τη φανέλα των «σφυριών», ανέλαβε την τεχνική ηγεσία στις 9/6, κάνοντας λόγο για ιδιαίτερη δουλειά, σε ιδιαίτερη ομάδα, με την οποία έχει ιδιαίτερο δεσμό.

Οι προπονήσεις ξεκίνησαν στις 22 του μηνός και μόλις δέκα μέρες αργότερα, με εννέα μέρες προπονήσεων και πόδια βαριά, απόψε, το «Άπτον Παρκ»... φουλάρει (sold out, μες στις... σπάνιες ζέστες του Λονδίνου) για το πρώτο ματς του πρώτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην αντιεμπορική, Λούζιτανς από την Ανδόρρα.

Απόψε, πάντως, στον πάγκο της Γουέστ Χαμ θα βρίσκεται ο προπονητής ακαδημιών, Τέρι Γουέστλεϊ, έπειτα από εντολή του Σλάβεν Μπίλιτς που θέλει να έχει μια πρώτη... διαφορετική οπτική γωνία για το πρώτο ματς της ομάδας του. Μάλιστα, αναμένεται να παίξουν και αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές, λόγω και της δυναμικότητας του αντιπάλου...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα