Στιλ-άτος έως το 2018!

Στιλ-άτος έως το 2018!

Νίκος Μαρούδας
Στιλ-άτος έως το 2018!

bet365

Την επέκταση της συνεργασίας του με τον Λουκ Στιλ μέχρι το 2018 ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Gazzetta.gr!

Την εστία του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να υπερασπίζεται μέχρι το 2018 ο Λουκ Στιλ. Ο Άγγλος γκολκίπερ του «τριφυλλιού», ήρθε σε συμφωνία με τους «πράσινους» για διετή επέκταση της συνεργασίας τους, η οποία έληγε το 2016. Αμέσως μετά δήλωσε πως νιώθει μεγάλη τιμή που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό. Το θέμα το έχετε διαβάσει στο gazzetta.gr εδώ και αρκετό καιρό...

Αναλυτικά η ανακοίνωση και η δήλωσή του:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Λουκ Στιλ για την διετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Άγγλου τερματοφύλακα, που θα παραμείνει έτσι στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

«Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα και την οικογένειά μου η σημερινή. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα να μην μείνω εδώ, νιώθω μια ιδιαίτερη “σύνδεση” με τον Παναθηναϊκό! Ξέρω ότι αυτά ακούγονται σαν… κλισέ, αλλά μετά από μια ολόκληρη σεζόν είμαι σε θέση να έχω άποψη και να λέω αυτά που πραγματικά πιστεύω κι όχι αυτά που ενδεχομένως… απλά συνηθίζονται.

Όλοι στον Σύλλογο είναι παραπάνω από επαγγελματίες, το βλέπεις καθημερινά αυτό. Νιώθω μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ! Στο ποδόσφαιρο η καριέρα είναι μικρή και πρέπει να παίρνεις αποφάσεις. Είναι πολύ ωραίο να σε θέλουν, οπότε δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ…», δήλωσε ο Στιλ μετά την επίτευξη της συμφωνίας".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα