Εσιέν για 2 χρόνια στον Παναθηναϊκό! (gTV)

Εσιέν για 2 χρόνια στον Παναθηναϊκό! (gTV)

Νίκος Μαρούδας
Εσιέν για 2 χρόνια στον Παναθηναϊκό! (gTV)

bet365

Το... μπαμ του καλοκαιριού είναι γεγονός! Ο Μίκαελ Εσιέν επισήμως πλέον... δηλώνει Παναθηναϊκός, δήλωσε και winner και ανακοινώθηκε η απόκτηση του για τα επόμενα 2 χρόνια. Το Gazzetta.gr βρέθηκε στα γραφεία του «τριφυλλιού».

Είναι και πλέον επίσημο, ο Μίκαελ Εσιέν είναι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Ο Γκανέζος σούπερ σταρ, αφού πέρασε όλες τις ιατρικές εξετάσεις με επιτυχία, βρέθηκε στα γραφεία του «τριφυλλιού» όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών. Ο Εσιέν αφίχθη στα γραφεία της ΠΑΕ λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ και συνοδεύονταν με τον εν Ελλάδι εκπρόσωπο του Θεόφιλο Καρασαββίδη!

Έτσι, ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού, μέχρι τώρα, και μία από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία. Άλλωστε, ποιος άλλος ποδοσφαιριστής τέτοιου βεληνεκούς με παρουσία σε Ρεάλ, Τσέλσι και Μίλαν ήρθε σε ομάδα της χώρας μας από τις αρχές Ιουνίου;

Aναλυτικά η ανακοίνωση για τον νέο «πράσινο» σταρ έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Μίκαελ Εσιέν. Ο Γκανέζος μέσος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας από τη νέα σεζόν μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Το Gazzetta.gr βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στα γραφεία του Παναθηναϊκού στο Μαρούσι, όπου ο Εσιέν αφού υπέγραψε το διετές συμβόλαιό του με τους «πράσινους» και αμέσως μετά έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» λέγοντας ότι έχει χαρακτήρα νικητή και θέλει τίτλους και με την νέα ομάδα του!

«Πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ δεν βλέπω την στιγμή να ξεκινήσω. Είμαι πλέον μέλος του Παναθηναϊκού. Θα μεταφέρω την εμπειρία μου και θα κάνω το παν για την ομάδα» ήταν τα πρώτα λόγια του Εσιέν και στην συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις ως εξής:

Αν είναι πρόκληση για τον ίδιο η νέα του ομάδα: «Σαφώς και είναι πρόκληση. Είμαι winner. Είμαι ένας νικητής. και ήρθα για να πάρω και με τον Παναθηναϊκό τρόπαια».

Για την υποδοχή: «Δεν το περίμενα. Μεγάλη χαρά για μένα αυτό που είδα. Ήταν κάτι το απίστευτο. Τους ευχαριστώ και θα κάνω το παν για να επιστρέψω την χαρά σε αυτούς».

Για το Τσάμπιονς Λιγκ: «Ο σύλλογος θα μπορέσει να περάσει τα πλέι οφ και να πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα είναι κάτι εύκολο, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να το πετύχουμε».

Για το αν δυσκολεύτηκε να πει «ναι» στην πρόταση μεταγραφής: «Όπως είπα και χτες δεν ήταν δύσκολο να αποφασίσω για τον Παναθηναϊκό. Ο κ. Βόκολος ήρθε στο Μιλάνο, μιλήσαμε. Είχα προσωπική επαφή μαζί του. Ήταν εγκάρδιος και μου έδειξε σεβασμό που εγώ τον εκτίμησα».

Για το αν έχει γνώση για τον Παναθηναϊκό: «Δεν έχω εικόνα για την ομάδα. Θέλω να τους γνωρίσω. Αύριο θα δω τον αγώνα και θέλω να γνωρίσω όσους είναι μέλη του συλλόγου (σ.σ: Είναι πιθανό να μην προλάβει, αφού θα πρέπει να ταξιδέψει πίσω στο Μιλάνο, ωστόσο δεν αποκλείεται να βρεθεί στο Κορωπί για να γνωρίσει από κοντά τους συμπαίκτες του)».

Για τις πρώτες ώρες του στην Αθήνα: «Είμαι εντυπωσιασμένος από τον κόσμο και την υποδοχή. Ότι είδα μέχρι στιγμής από την Αθήνα μου άρεσε πολύ. Δεν βλέπω την ώρα να παίξω στον Παναθηναϊκό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα