«Ασπίδα» Σκόουλς σε Ντι Μαρία

«Ασπίδα» Σκόουλς σε Ντι Μαρία

«Ασπίδα» Σκόουλς σε Ντι Μαρία

bet365

Μπορεί η παρθενική σεζόν του Ντι Μαρία στην Γιουνάιτεντ να ήταν... καταστροφική, όμως ο Σκόουλς εξέφρασε την πίστη του στον Αργεντινό.

Αν και η Γιουνάιτεντ έσπασε όλα τα κοντέρ για να τον κάνει δικό της, ο Ντι Μαρία δεν κατάφερε να αποδώσει στην πρώτη του σεζόν στην Αγγλία, γεγονός που έχει προκαλέσει αρκετά σενάρια παραχώρησής του. Παρόλα αυτά, ο θρύλος του συλλόγου, Πολ Σκόουλς, σε δηλώσεις του τόνισε πως αυτό θα ήταν λάθος, αφού παρά την κακή χρονιά, ο Αργεντινός έχει την ποιότητα να κάνει την διαφορά και να επαναφέρει τον σύλλογο στην ελίτ της Ευρώπης.

«Το ξέρω ότι δεν πήγε καλά φέτος, με ένα τέτοιο ποσό που δαπανήθηκε για την απόκτησή του, όλοι περίμεναν μεγαλύτερη προσφορά. Πρέπει να το δούμε σαν μία κακή παρένθεση, όμως, αυτός άλλωστε, ήταν ο κορυφαίος του περσινού τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ» είπε στο "Independent" και συνέχισε «Έχει την ποιότητα που χρειάζεται και νομίζω πως η Μάντσεστερ δεν αντέχει να χάσει έναν παίκτη σαν και αυτό. Τον χρειάζεται, τέτοιοι ποδοσφαιριστές θα την κάνουν ανταγωνιστική στην Ευρώπη».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα