Μίντλεσμπρο - Νόριτς για την άνοδο!

Gazzetta team
Μίντλεσμπρο - Νόριτς για την άνοδο!

bet365

Η Νόριτς νίκησε 3-1 την Ίπσουιτς στο δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ της Championship και με συνολικό σκορ 4-2 προκρίθηκε στον τελικό του Γουέμπλεϊ, όπου θα αντιμετωπίσει την Μίντλεσμπρο!

Ένα ακόμα βήμα για την άμεση επιστροφή τους στην Premier League έκαναν τα «καναρίνια». Με τον Ρέντμοντ και τον Ζερόμ σε τρομερή μέρα, επικράτησαν 3-1 στο ντέρμπι της Ανατολικής Αγγλίας απέναντι στη μεγάλη αντίπαλό τους, την Ίπσουιτς και θα συναντήσουν στον τελικό την Μίντλεσμπρο, η οποία φέτος έχει δείξει πολύ καλή εικόνα στην Championship, αλλά δεν πέτυχε την απευθείας άνοδο, όπως άλλωστε και η Νόριτς, που κράτησε σημαντικό μέρος του περσινού κορμού από την Premier League.

Στο πρώτο μέρος, οι Tractor Boys ήταν καλύτεροι, αλλά δεν κατάφεραν να προηγηθούν. Η Νόριτς άνοιξε το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χούλαχαν στο 50' για να φέρει το ματς στα ίσια ο Σμιθ 10 λεπτά αργότερα. Ωστόσο, στο 64' ο Ρέντμοντ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στα «καναρίνια» και με τρομερή κάθετη στον Ζερόμ, που απλά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, έβαλε τη σφραγίδα του στη νίκη. Η Νόριτς, έτσι, πήρε το εισιτήριο για το Γουέμπλεϊ, όπου τη Δευτέρα θα αντιμετωπίσει τη Μπόρο, σε μια μάχη με άρωμα Premier!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα