Γκάλο: «ΑΕΚ, η μεγαλύτερή μου ομάδα»!

Γκάλο: «ΑΕΚ, η μεγαλύτερή μου ομάδα»!

bet365

Το νέο απόκτημα της ΑΕΚ, Ροδρίγο Γκάλο, δηλώνει στο gazzetta.gr χαρούμενος που θα παίξει «στην ΑΕΚ του Ριβάλντο» και εξηγεί πως θα συνυπάρξει στα δεξιά με τον Μιχάλη Μπακάκη.

«Είναι η μεγαλύτερη ομάδα που θα παίξω στην καριέρα μου. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγαλύτερη από τη Μπράγκα». Με αυτή την ατάκα και άκρως ευτυχισμένος άνοιξε την κουβέντα μας το νέο απόκτημα της ΑΕΚ. Μάλιστα είναι τέτοιος ο θαυμασμός και η χαρά του που θα αγωνιστεί στην Ενωση, που όπως είπε δεν την έμαθε, όταν ήρθε στην Ελλάδα για τον Παναιτωλικό, αλλά από την γνώριζε πολύ καλά όταν ακόμα βρισκόταν στην Βραζιλία:

«Οταν ήμουν στην Ελλάδα (2013-'14), η ΑΕΚ ήταν στη Γ' Εθνική και οι συμπαίκτες μου μιλούσαν γι αυτό. Εγώ όμως ήξερα την ομάδα από όταν ήμουν πιο μικρός. Ολοι στη Βραζιλία ξέρουν την ΑΕΚ και περισσότερο επειδή έπαιξε σε αυτήν ο Ριβάλντο», μας εξήγησε ο 28χρονος Βραζιλιάνος άσος για να συμπληρώσει: «Είμαι πολύ περήφανος που θα βρεθώ σε ομάδα που έπαιξε ο Ρίμπο. Είναι μεγάλη τιμή μου που θα φορέσω τη φανέλα της».

Βέβαια ο Ροντρίγκο Γκάλο θα συναντήσει στην ΑΕΚ και πάλι τον Μιχάλη Μπακάκη, με τον οποίο είχε όμορφο ανταγωνισμό και συνεργασία στον Παναιτωλικό. Πως θα είναι αυτή τη φορά η... κόντρα τους για τα δεξιά; Ο 28χρονος Βραζιλιάνος έχει τη λύση. Η ίδια δηλαδή που δούλεψε πολύ καλά και πριν από δύο σεζόν: «Σίγουρα υπάρχει ανταγωνισμός, μιας και όλοι θέλουν να είναι βασικοί. Με τον Μπακάκη ωστόσο, συνεργαστήκαμε τέλεια. Παίζαμε και οι δύο στα δεξιά στη γραμμή. Ενίοτε εκείνος μπροστά από μένα ή το αντίθετο. Πιστεύω ότι μπορούμε να το επαναλάβουμε και ακόμα καλύτερα στην ΑΕΚ».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα