Ρότζερς: «Ο Τζέραρντ ξέρει να ανταποκρίνεται»

Ρότζερς: «Ο Τζέραρντ ξέρει να ανταποκρίνεται»

Gazzetta team
Ρότζερς: «Ο Τζέραρντ ξέρει να ανταποκρίνεται»

bet365

Το εγκώμιο του Στίβεν Τζέραρντ έπλεξε ο Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος σχολίασε και το πανό που εμφανίστηκε στον ουρανό του «Άνφιλντ».

«Είναι ένας παίκτης που ξέρει να ανταποκρίνεται σε τέτοιες καταστάσεις» δήλωσε ο Βορειοϊρλανδός για το γκολ του Τζέραρντ μετά το χαμένο πέναλτι, προσθέτοντας: «Πολλοί παίκτες καταρρέουν όταν χάνουν ένα πέναλτι και τους επηρεάζει. Αλλά γι' αυτόν είναι έμπνευση για να προσπαθήσει περισσότερο γιατί νιώθει προσωπικά υπεύθυνος γι' αυτό».

Αναφορικά με το παιχνίδι σημείωσε: «Εμείς το κάναμε δύσκολο. Είχαμε ένα γκολ που μας έδωσε το προβάδισμα και μετά κι άλλες ευκαιρίες για να διευκολύνουμε την κατάστασή μας. Αλλά το 1-0 δεν είναι ποτέ εύκολο κόντρα σε ομάδες που είναι καλές στα στημένα και εκμεταλλεύτηκαν το κακό μας στήσιμο στο κόρνερ. Αλλά οι παίκτες έδειξαν το πνεύμα που χρειαζόταν για να επιστρέψουμε και πήραμε τη νίκη που αξίζαμε στο τέλος».

Όσο για το πανό που «Rodgers out, Rafa in», που εμφανίστηκε στον ουρανό του «Άνφιλντ», είπε αστειευόμενος: «Νόμιζα πως ήταν ο μάνατζερ του Ράφα. Το ποδόσφαιρο έχει κοντή μνήμη. Πέρυσι ήμασταν εδώ και σχεδόν κερδίσαμε το πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ και αυτό είναι το μόνο που μπορώ να κάνω».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα