Λέστερ - Νιούκαστλ 3-0

Gazzetta team
Λέστερ - Νιούκαστλ 3-0

bet365

Τα εκπληκτικά πράγματα από την Λέστερ συνεχίζονται αφού μετά το 3-0 επί της Νιούκαστλ βρέθηκε στο +4 από τον υποβιβασμό! Δύο κόκκινες οι Magpies.

Σε τρομερή κατάσταση παραμένει η Λέστερ, η οποία έπαιξε πολύ επιθετικά και έκανε κομμάτια μία αξιοθρήνητη Νιούκαστλ, που είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας υπό τις οδηγίες του Τζον Κάρβερ. Οι Αλεπούδες πέτυχαν τέταρτη νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια και με αγώνα περισσότερο απομακρύνθηκαν τέσσερις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς οι Καρακάξες.

Η Λέστερ χρειάστηκε μόλις 37' δευτερόλετπα για να ανοίξει το σκορ, όταν μετά το κόρνερ του Ολμπράιτον ο Ουγιόα πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Κρουλ (1-0). Ο φορμαρισμένος Αργεντινός ταλαιπώρησε από την αρχή την άμυνα των φιλοξενούμενων αλλά η επόμενη προσπάθειά του πήγε στα χέρια του Ολλανδού keeper. Η ομάδα του Πίρσον πέτυχε το δεύτερο γκολ στο 17' όταν έπειτα από φτηνό φάουλ του Γιάνμαατ και εκτέλεση του Βάρντι ο Γουες Μόργκαν με προβολή έγραψε το 2-0. Η Νιούκαστλ προσπάθησε στη συνέχεια να δείξει σημεία ζωής, με τον Ριβιέρ να έχει κάποια σουτ και τον Ράιαν Τέιλορ να βλέπει σε ετοιμότητα τον Σμάιχελ.

Με το 'καλημέρα' στην επανάληψη το ματς ουσιαστικά τελείωσε. Στο 48' Ριβιέρ έκανε ανόητο πέναλτι στον Βασιλέφσκι με σπρώξιμο από πίσω και ο Ουγιόα με εξαιρετική εκτέλεση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι ισωπέδωσαν τους Magpies με τους Ολμπράιτον (53'), Ουγιόα (59') να έχουν εξαιρετικές ευκαιρίες για τέταρτο γκολ. Στο 62' ο Γουίλιαμσον έσπρωξε τον Βάρντι πάνω στην κάμερα και αποβλήθηκε και στο τελευταίο κομμάτι του ματς οι φάσεις έγιναν λίγες και στο 91' η Νιούκαστλ έμεινε με εννιά παίκτες εξαιτίας της δεύτερης κίτρινης του Γιάνμαατ. Αυτή ήταν η 8η σερί ήττα για την ομάδα του Κάρβερ, που ίσως προλαβαίνει να υποβιβαστεί...

Λέστερ (Νάιτζελ Πίρσον): Σμάιχελ, Χουτ, Βασιλέφσκι (68' Ντε Λαέτ), Μόργκαν, Καμπιάσο (74' Χάμοντ), Τζέιμς, Ολμπράιτον, Ουγιό (78' Κράμαριτς), Μαχρέζ, Βάρντι, Σλουπ.

Νιούκαστλ (Τζον Κάρβερ): Κρουλ, Κολοτσίνι, Τέιλορ (58' Σίεμ Ντε Γιονγκ), Γουίλιαμσον, Γιάνμαατ, Ντάμετ, Γκουτιέρες, Σισοκό, Κόλμπακ, Ριβιέρ (64' Ανίτα), Αγιόθε (74' Αρμστρονγκ).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα