Φαν Χαάλ: «Έχουμε δώσει πολλά στον ντε Χέα»

Gazzetta team
Φαν Χαάλ: «Έχουμε δώσει πολλά στον ντε Χέα»

bet365

Ο Λουίς φαν Χαάλ τόνισε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει προσφέρει πολλά χρήματα στον Νταβίντ ντε Χέα, όμως ο ίδιος θα αποφασίσει στο τέλος, ενώ αναφέρθηκε και στους Ντεπάι και Γκιουντογκάν.

«Μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Δεν είμαι εγώ αυτός που αποφασίζει. Θέλω να μείνει. Ο παίκτης θα αποφασίσει. Μπορεί να πει ''ναι'', μπορεί να πει και ''όχι''. Θα πρέπει να ρωτήσετε τον ντε Χέα αν θα μείνει, όχι εμένα. Πρέπει να υπογράψει. Του προσφέραμε πολλά χρήματα» δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός, ο οποίος ερωτηθείς για την περίπτωση του Μέμφις Ντεπάι, εξήγησε πως «δεν συζητάω τέτοια θέματα με τα media».

Όσο για τις φήμες που θέλουν τη Γιουνάιτεντ κοντά στον Γκιουντογκάν, σημείωσε: «Εξαρτάται από πολλά πράγματα στην αγορά. Δεν είναι όσο εύκολο όσο νομίζετε. ΟΚ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έρχεται να αγοράσει έναν παίκτη. Δεν είναι τόσο απλό. Είναι πλεονέκτημα ότι οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν νωρίς, αλλά εξαρτάται πάντα από την αγορά.

Ποιοι παίκτες είναι ελεύθεροι, ποιοι παίκτες είναι προς πώληση. Δεν είναι τόσο εύκολο και δεν θέλω να αγοράσω τον οποιονδήποτε. Πρέπει να ταιριάζει στο προφίλ της θέσης που ψάχνουμε και στη φιλοσοφία μου. Στο τέλος ο παίκτης θα αποφασίσει. Ούτε ο προπονητής της ομάδας του, ούτε ο προπονητής της ομάδας που θέλει να τον αγοράσει».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα