Ρότζερς: «Κατώτεροι των περιστάσεων»

Gazzetta team
Ρότζερς: «Κατώτεροι των περιστάσεων»

bet365

Ο Μπρένταν Ρότζερς παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Άστον Βίλα, χρέωσε στην απειρία και την έλλειψη συγκέντρωσης τον αποκλεισμό και τόνισε πως είναι κρίμα που ο Στίβεν Τζέραρντ θα φύγει χωρίς έναν τίτλο.

«Τώρα πρέπει να βρούμε το κουράγιο και τη δύναμη να παίξουμε καλύτερα στα μεγάλα ματς, γιατί δεν παίξαμε καλά σήμερα. Δεν ήμασταν εκεί. Φάνηκε ότι η συνθήκη και η ενέργεια μας επηρέασαν αρνητικά, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί με νεαρούς παίκτες» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Βορειοϊρλανδού, ο οποίος πρόσθεσε: «Έχουμε εμφανιστεί κατώτεροι των περιστάσεων σε ορισμένα ματς και αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε. Είμαστε μία ομάδα που εξελίσσεται ακόμη, αλλά αυτές οι εμπειρίες ελπίζουμε να είναι πολύτιμες».

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, σημείωσε: «Είμαστε προφανώς απογοητευμένοι και περισσότερο με την εμφάνισή μας. Μπορείς πάντα να χάσεις ένα παιχνίδι, αλλά πρέπει να παίξεις καλά και να δώσεις στον εαυτό σου μια ευκαιρία. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές, αλλά νομίζω ότι ήταν καλύτεροι από εμάς για να είμαι ειλικρινής. Ορισμένες φορές θέλεις τη νίκη παραπάνω απ' όσο χρειάζεται και η συγκέντρωση χάνεται».

Τέλος, αναφορικά με το γεγονός ότι ο Στίβεν Τζέραρντ θα αποχαιρετήσει τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι χωρίς να κατακτήσει έναν τίτλο, είπε: «Και βέβαια είναι κρίμα. Νομίζω ότι έκανε ό,τι μπορούσε σήμερα για να βοηθήσει την ομάδα. Νομίζω ότι ήταν εκπληκτικός, αλλά συνολικά δεν ήμασταν καλοί».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα