Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Χαμ 2-0

Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Χαμ 2-0

bet365

Με έναν εντυπωσιακό Νάβας, η Σίτι ξύπνησε από το λήθαργο, επικράτησε 2-0 της Γουέστ Χαμ και έκανε σημαντικό βήμα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πλήγμα με Σίλβα.

Ο Φερνάντο Νάβας θύμισε τον παίκτη που αποθεώθηκε στην αρχή της σεζόν. Εξαιρετικά τάκλιν, ιδανικές μεταβιβάσεις, δυο ασίστ, ένας εξαιρετικός παίκτης που έκανε τα πάντα στο γήπεδο! Η Σίτι ήταν θετική για ένα 45λεπτο, όπου πέτυχε δυο γκολ και σφράγισε τη νίκη 2-0 επί της Γουέστ Χαμ. Ο Αγουέρο έφτασε τα 20 γκολ στο πρωτάθλημα, σοβαρός τραυματισμός στο ζυγωματικό για τον Σίλβα, ο οποίος αποχώρησε με φορείο από το ματς. Στο -1 από την 3η θέση οι «Πολίτες», αλλά και στο +7 από τη Λίβερπουλ (ματς λιγότερο οι κόκκινοι).

Η Σίτι μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, πίεσε και έκλεισε όλους τους διαδρόμους για την εστία του Χαρτ. Ο Νάβας ήταν ο κινητήριος μοχλός και ο Σίλβα αυτός που απειλούσε. Μάλιστα, στο 11' βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά δεν μπόεσε να σκοράρει. Ωστόσο, το γκολ ήρθε στο 18' με έναν... απίθανο τρόπο. Σέντρα του Νάβας και ο Κόλιν στην προσπάθεια του να διώξει... κρέμασε τον Αντριάν.

Η Μάντσεστερ πίεσε και στο 36' ήρθε το δεύτερο τέρμα. Εξαιρετικό κόψιμο του Τουρέ, ο Αγουέρο άρχισε την κούρσα, έσπασε στον Νάβας, ο οποίος την ιδανική στιγμή έστρωσε στον Αργεντίνο για το 20ο του γκολ στο πρωτάθλημα και το 101ο με τη φανέλα της Σίτι. Πολύ καλό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους και στο β' μέρος, αλλά ο συνδυασμός Αγουέρο - Λάμπαρντ δεν έφερε το τρίτο τέρμα. Κάπου εκεί ο ρυθμός έπεσε, η Γουέστ Χαμ προσπάθησε να ανέβει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μελανό σημείο ο σοβαρός τραυματισμός του Σίλβα, από χτύπημα του Κουγιατέ, με τον Ισπανό να αποχωρεί με φορείο. Οι Λονδρέζοι έχασαν δυο κλασικές ευκαιρίες να μειώσουν, αλλά τόσο ο Βαλέντσια που πέρασε όλη την άμυνα όσο και ο Ντάουνινγκ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Ντεμικέλις, Μανγκαλά, Κολάροφ, Φερνάντο, Νάβας, Γιάγια Τουρέ, Λάμπαρντ (88’ Φερναντίνιο), Σίλβα (75’ Νασρί), Αγουέρο (90+1’ Τζέκο)
Γουέστ Χαμ: Αντριάν, Ριντ, Κρέσγουελ, Κουγιατέ, Ντάουνινγκ, Νομπλ, Τζένκινσον, Κόλινς, Κόουλ (66’ Νόλαν), Σονγκ (66’ Τζάρβις), Βαλένσια

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα