Μουρίνιο: «Ας είχαν και κατοχή 99%»!

Μουρίνιο: «Ας είχαν και κατοχή 99%»!

Κώστας Ζάλιαρης
Μουρίνιο: «Ας είχαν και κατοχή 99%»!

bet365

Καθόλου δεν ενδιαφέρουν τον Ζοσέ Μουρίνιο τα στατιστικά και οι αριθμοί, όπως έδειξε και με τις δηλώσεις του μετά τη νίκη (1-0) τίτλου της Τσέλσι επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «μπλε» του Λονδίνου είχαν πέσει κάτω από το 30% σε ποσοστά κατοχής της μπάλας, περίμεναν τους αντιπάλους τους στο μισό τους γηπέδο και κατάφεραν στην πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς να σκοράρουν με τον Αζάρ και στη δεύτερη να πετύχουν το δοκάρι.

Ο «special one» ενημερώθηκε από τους δημοσιογράφους για την εκπληκτική διαφορά στην κατοχή της μπάλας που δείχνει και το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων, έχοντας όμως μπλοκαριστεί παντελώς από τους «μπλε», με τον κόουτς των Λονδρέζων να τονίζει:

«Δεν με νοιάζει, ας είχε η Γιουνάιτεντ και 99% κατοχής της μπάλας. Όταν αποφασίζεις να παίξεις με στρατηγική, δεν σε νοιάζουν οι αριθμοί και τα στατιστικά. Σε νοιάζει αν θα πάρεις τη νίκη και αυτός ήταν ο στόχος μας. Ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι και καταφέραμε να περιορίσουμε ορισμένους από τους καλύτερους παίκτες τους. Σχεδόν τους εξαφανίσαμε, δεν τους αφήσαμε να κάνουν αυτό που ήθελαν».

Παράλληλα, θέλησε να σχολιάσει και τη φάση του τελευταίου λεπτού των καθυστερήσεων, όταν ορθά ο Άντερ Ερέρα πήρε κίτρινη κάρτα για βουτιά έχοντας προσπαθήσει να ξεγελάσει τον ρέφερι και να πάρει πέναλτι σε φάση με τον Γκάρι Κέιχιλ: «Είμαι χαρούμενος που δεν ήταν δικός μου παίκτης αυτός που πήρε την κίτρινη για θέατρο. Αν ήταν ποδοσφαιριστής της Τσέλσι θα γινόταν πάλι χαμός και όλοι θα έβγαιναν να μιλήσουν για τις... βουτιές. Τώρα που ήταν ο Άντερ Ερέρα, κανείς δεν θα το θυμάται. Δεν θα μιλήσει κανείς για... κλεψιές και εγκλήματα όπως έχει γίνει στο παρελθόν».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα